Biļetes uz basketbola izlases spēli pret Lietuvu teju izpārdotas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Biļetes uz sestdien, 19. augustā, «Arēnā Rīga» paredzēto vīriešu basketbola valstsvienību pārbaudes spēli Latvija – Lietuva teju jau izpārdotas, taču Latvijas Basketbola savienība (LBS) strādā pie risinājuma, lai skatītājiem būtu vairāk vietu un pārdošanā nonāktu papildu biļetes.

12 dienas pirms Eiropas basketbola čempionāta sākuma Latvijas valstsvienība spēlēs ar Eiropas vicečempioni Lietuvas izlasi. Abas komandas būs labākajos sastāvos, laukumā izies Nacionālās basketbola asociācijas klubu spēlētāji, kā arī Eirolīgas zvaigznes.

Kristaps Porziņģis pret Jonu Valančūnu, Jānis Timma pret Mindaugu Kuzminsku, Jānis Strēlnieks pret Mantu Kalnieti un tribīnēs latviešu līdzjutēji pret lietuviešu faniem – sola lielisku basketbolu un spilgtas emocijas.

Uz gaidāmo maču nopirktas aptuveni 9000 biļešu. «Arēnā Rīga» patlaban tiek remontēts viens sēdvietu sektors, kas raisa cerības uz papildu sēdvietām. Tāpat pastāv iespēja, ka fani varēs iegādāties arī stāvvietas augšējo stāvu sektoros.

Pirmsskolas vecuma bērni līdz 6 gadiem (ieskaitot) pasākumu var apmeklēt bez maksas, neaizņemot sēdvietu. Pie ieejas bērnam nepieciešams uzrādīt personu apliecinošu dokumentu.

Latvijas līdzjutējiem savu valstsvienību būs iespējams klātienē vērot vēl trīs pārbaudes spēlēs Rīgā - ar Polijas (11. augustā), Rumānijas (20.) un Čehijas (24.) komandām.

Biļetes iespējams iegādāties portālā TVNET

Sevišķi interesanta solās būt spēle pret Poliju, jo tajā mačā, visticamāk, debiju pieaugušo valstsvienībā piedzīvos Kristaps Porziņģis. Tāpat sagaidāms, ka augusta vidū izlases rindās Eiropas čempionātam pilnā sparā gatavosies arī Dāvis Bertāns, kurš šosezon debitēja NBA, turklāt traumu dēļ viņš valstsvienības kreklā nav spēlējis kopš 2013.gada.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu