Porziņģa pārstāvētā «Knicks» atsāk pārrunas ar «Rockets» par Entonija maiņu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Latvijas zvaigznes Kristapa Porziņģa pārstāvētā Ņujorkas «Knicks» komanda teju pēc mēnesi ilga pārtraukuma atsākusi pārrunas par vienības līdera Karmelo Entonija aizmainīšanu uz citu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubu Hjūstonas «Rockets», vēsta ietekmīgais Ziemeļamerikas medijs ESPN.

Avoti vēsta, ka «Rockets» joprojām ir vienīgā komanda, uz kuru Entonijs būtu ar mieru pārcelties maiņas darījumā, kas var notikt tikai ar spēlētāja piekrišanu, ko paredz līguma punkts.

Darījumu sarežģī tas, ka «Rockets» komandai īsti nav resursu izteikt piedāvājumu, kas būtu izdevīgs «Knicks» vienībai. Hjūstona ir gatava piedāvāt maiņai spēka uzbrucēja pozīcijas spēlētāju Raienu Andersonu, kuram ir vēl trīs gadu līgums par 60 miljoniem ASV dolāru.

Līdz ar to spēlētāju maiņa tikai starp šīm divām komandām, visticamāk, nebūs iespējama, tāpēc tās abas cenšas darījumā iesaistīt vēl trešo klubu. «Knicks» vēlas panākt maiņas darījumu, vēl pirms septembrī sāksies pirmssezonas treniņnometne.

Ņujorkas kluba vadība pēc jaunā ģenerālmenedžera Skota Perija stāšanās amatā jūlija vidū uz brīdi pārtrauca sarunas par Entonija aizmainīšanu, tomēr tai neizdevās pārliecināt spēlētāju palikt «Knicks» rindās vai piekrist maiņai uz citu komandu, nevis «Rockets».

«Knicks» vadība sākusi komandas pārbūves procesu, veidojot kodolu ap 22 gadus veco Porziņģi un 24 gadus veco Timu Hārdeveju junioru, ar kuru šovasar tika noslēgts līgums uz četrām sezonām par 71 miljonu dolāru.

«Rockets» komanda cer izveidot lielo trio - pievienojot «Knicks» līderi divām citām līgas zvaigznēm Džeimsam Hārdenam un Krisam Polam, kurš ir tuvs draugs Entonijam.

Entonija līgums nākamo divu sezonu laikā viņam paredz 54 miljonu ASV dolāru algu.

Iepriekšējā sezonā Entonijs regulārajā čempionātā vidēji laukumā pavadīja 34,3 minūtes, guva 22,4 punktus, savāca 5,9 atlēkušās bumbas zem groziem un veica 2,9 rezultatīvas piespēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu