NBA tenkas: Ērvings varētu pārcelties uz «Clippers»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Viens no Klīvlendas «Cavaliers» komandas līderiem Kairijs Ērvings paudis gatavību pārcelties uz Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandu Losandželosas «Clippers», vēsta vairāki Ziemeļamerikas sporta preses izdevumi.

25 gadus vecajam Ērvingam patīkot Losandželosa, un viņš šajā pilsētā šovasar aizvada treniņus.

Starpsezonā Ērvings pauda vēlmi pamest «Cavaliers» komandu, jo nevēloties vairs spēlēt vienā komandā ar Lebronu Džeimsu, kurš ir Klīvlendas vienības līderis. Ērvings kluba vadībai lūdzis, lai viņu aizmaina.

Nesen mediji vēstīja, ka šā gada izslēgšanas turnīra otrajā kārtā Ērvings pārtraucis kontaktēties ar saviem komandas biedriem.

Šovasar uz «Clippers» no Hjūstonas «Rockets» pārcēlās saspēles vadītājs Patriks Beverlijs. Otrā saspēles vadītāja loma gaidāmajā sezonā Losandželosas komandā atvēlēta serbam Milošam Teodosičam, kurš pēc ilgiem pavadītiem gadiem Maskavas CSKA nolēma karjeru turpināt pasaules spēcīgākajā līgā.

Ērvingam līgums ir vēl uz trim gadiem par kopējo summu 60 miljoni ASV dolāru, taču pēc paša izvēles viņš var kļūt par brīvo aģentu pirms 2019./2020. gada sezonas.

Iepriekš medijos izskanēja ziņas, ka par saspēles vadītāju interesi izrādījušas Dāvja Bertāna pārstāvētā Sanantonio «Spurs», Maiami «Heat», Minesotas «Timberwolves» un Kristapa Porziņģa pārstāvētā Ņujorkas «Knicks».

Ērvings četras reizes piedalījies NBA Visu zvaigžņu spēlē. Savā karjerā sešu sezonu laikā viņš vidēji mačā guvis 21,6 punktus un veicis 5,6 rezultatīvas piespēles.

Iepriekšējā sezona bija rezultatīvākā Ērvinga karjerā. Vidēji mačā saspēles vadītājs guva 25,2 punktus, izdarīja 5,8 rezultatīvas piespēles, kā arī realizēja trīspunktu metienus ar 40,1% precizitāti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu