Avots: Lebrons Džeimss 2018. gadā 100% pametīs Klīvlendu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Viens no pēdējās desmitgades pasaulē labākajiem basketbolistiem Lebrons Džeimss pēc nākamās sezonas 100% pametīšot Klīvlendas «Cavaliers» komandu, atsaucoties uz avotu Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA), savā «Twitter» kontā raksta līgas apskatnieks Kriss Šeridans.

2018. gada vasarā šobrīd 32 gadus vecais Džeimss kļūs par brīvo aģentu un varēs pievienoties jebkurai citai NBA komandai.

«Šī Lebronam būs pēdējā sezona Klīvlendā. Viņš 100% pametīs komandu. Viņa attiecības ar kluba īpašniekiem nav labojamas,» raksta Šepards, ar kura tvītu dalījušies teju 14 tūkstoši šī sociālā tīkla lietotāji.

Tikmēr izdevuma «Cleveland Plain Dealer» apskatnieks Džo Vardons vēsta, ka izplatītā informācija nav taisnība. «Trīs tuvi stāvoši avoti Lebronam apgalvo, ka tie ir meli,» viņš raksta.

Starpsezonā uzvirmoja runas par viena no «Cavaliers» līderiem Kairija Ērvinga vēlmi pamest Klīvlendas komandu. Viņš aizvien cer pievienoties kādai citai līgas komandai, kurā varētu būt izteikts līderis.

Vēl pagājušās sezonas beigu daļā izskanēja informācija, ka Džeimss nākamajā sezonā varētu pārcelties uz rietumu krastu, pievienojoties slavenajai Losandželosas «Lakers», kas pēdējos gados zaudējusi savu spozmi.

Savas karjeras laikā Džeimss NBA aizvadījis 14 sezonas, kurās vidēji izcēlies ar 27,1 gūtu punktu, veicis 7,0 rezultatīvas piespēles un savācis 7,3 atlēkušās bumbas zem groziem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu