Spēcīgā Spānijas izlase nosaukusi sastāvu EuroBasket 2017

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

2015. gada Eiropas čempiones Spānijas basketbola valstsvienības galvenais treneris Sedžio Skarioli nosaucis komandas sastāvu, kādā piedalīsies gaidāmajā Eiropas čempionātā.

Lai arī Spānijas izlasi šajā čempionātā nepārstāvēs Rūdijs Fernandess, Serhe Ibaka, Nikola Mirotičs un Serhio Ļuļs, komanda būs viena no galvenajām favorītēm čempionātā.

Spānijas izlasi pārstāvēs vairākas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigznes - brāļi Marks un Pau Gasoli, Rikijs Rubio, kā arī Kristapa Porziņģa draugs un komandas biedrs Ņujorkas «Knicks» vienībā Villijs Ernangomess.

Tāpat sastāvā iekļauts ilggadējais komandas spēlētājs Huans Karloss Navaro, kas ir izlases rekordists pēc aizvadīto spēļu skaita.

Ainara Bagatska vadītajai Latvijas izlasei ar Spāniju iespējams tikties Eiropas čempionāta astotdaļfinālā, protams, ja abas komandas izkļūs no apakšgrupas un izkārtosies atbilstoši secībā, lai tiktos aci pret aci izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā.

Spānijas basketbola izlases sastāvs Eiropas čempionātā: Pau Gasols, Marks Gasols, Rikijs Rubio, Villijs Ernangomess, Huans Ernangomess, Serhio Rodrigess, Giljems Vivess, Alekss Abrines, Hoans Sastre, Fernando San Emeterio, Pjērs Oriola.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu