Basketbolisti gatavošanos EuroBasket 2017 noslēgs ar divām treniņspēlēm

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Latvijas vīriešu basketbola izlase gatavošanos Eiropas čempionāta finālturnīram (EuroBasket 2017) noslēgs ar divām treniņspēlēm savā starpā, noskaidroja aģentūra LETA.

Šie mači ar tiesnešu līdzdalību norisināsies 27. un 28. augustā.

Līdz ar šīm spēlēm Latvijas komanda noslēgs gatavošanos Eiropas meistarsacīkstēm, jo 30.augustā tai jau ir paredzēts lidojums uz Turcijas pilsētu Stambulu, kur vispirms ir paredzēts čempionāta apakšgrupu turnīrs, bet pēc tam izslēgšanas sacensības.

Savukārt noslēdzošo oficiālo pārbaudes spēli pirms atbildīgā turnīra Latvija aizvadīs ceturtdien «Arēnā Rīga», kad tiksies ar Čehiju. Tiesa, jau vairākus mēnešus iepriekš bija saplānots, ka piektdien mājinieki ar čehiem aizvadīs maču arī aiz slēgtām durvīm, tomēr pretinieku puse nesen no šādas iespējas atteicās.

Steidzamības kārtā Latvijas Basketbola savienība (LBS) sarunāja slēgto pārbaudes spēli ar Ukrainu, kam otrdien bija jānotiek Kijevā, taču organizatorisku problēmu dēļ šis mačs nenotika.

Latvijas izlasei pirmdien bija brīvdiena, bet ar otrdienu komanda atsākusi treniņus. Sestdienas pārbaudes spēlē pret Lietuvu ceļgala sasitumā iedzīvojās Kristaps Porziņģis, kurš kopā ar Jāni Strēlnieku un Ojāru Siliņu nepiedalījās svētdienas cīņā pret Rumāniju. Viņš otrdienas rīta treniņā nodarbībā darbojās pēc individuāla plāna.

Tikmēr Strēlniekam, kuram bija nedaudz pamežģīta potīte, šobrīd viss ir kārtībā, bet Ojāram Siliņam otrdien tiks veiktas medicīniskās pārbaudes.

Eiropas čempionāts notiks no 31.augusta līdz 17.septembrim un Latvijas izlase apakšgrupu turnīru aizvadīs Stambulā, spēlējot D apakšgrupā kopā ar Riodežaneiro olimpisko spēļu sudraba medaļnieci Serbiju, mājinieci Turciju, Krieviju, Beļģiju un Lielbritāniju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu