Avots: Dveins Veids sezonas laikā pievienosies «Cavaliers»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Pieredzējušais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētājs Dveins Veids ir jaunas komandas meklējumos. Viņš risina sarunas ar Čikāgas «Bulls» par līguma izpirkšanu, pēc kā sekos izvērtējums par karjeras tālākām perspektīvām. Izdevums «The Score» vēsta, ka Veids atkal varētu apvienoties vienā komandā ar Lebronu Džeimsu.

Tiek pieņemts, ka 35 gadus vecais Veids varētu atgriezties Maiami «Heat» vienībā, kuras sastāvā trīsreiz kļuvis par NBA čempionu. Tikmēr kāds Džeimsam tuvu stāvošs avots norādījis, ka Veids grasās kļūt par Klīvlendas «Cavaliers» spēlētāju, atgriežoties vienā komandā ar Lebronu.

Veids un Džeimss iepriekš veiksmīgi spēlēja kopā «Heat» komandā.

Iepriekšējā sezonā Veids «Bulls» sastāvā regulārajā čempionātā aizvadīja 60 spēles, kurās vidēji guva 18,3 punktus, savāca 4,5 atlēkušās bumbas zem groziem un veica 3,8 rezultatīvas piespēles partneriem.

Veids par NBA čempionu kļuva 2006., 2012. un 2013. gadā.

Pavisam nesen no «Cavaliers» uz Bostonas «Celtics» pārcēlās saspēles vadītājs Kairijs Ērvings, bet pretējā virzienā devās Džejs Krauders, Aizeja Tomass un horvātu centrs Ante Žižičs, kā arī Ohaio štatā bāzētā vienība ieguva 2018. gada NBA drafta pirmās kārtas izvēles tiesības.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu