Skandalozais Odoms: Manai karjerai punktu pielika maiņa uz Dalasu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Savulaik talantīgais basketbolists Lamārs Odoms, kurš uzdzīves dēļ priekšlaicīgi noslēdza savu profesionāļa karjeru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionātā, atklājis, ka punktu viņa sportista gaitām pielikusi maiņa no Losandželosas «Lakers» uz Dalasas «Mavericks» komandu.

«Šī maiņa no «Lakers» komandas faktiski kļuva par manas karjeras beigām. Pēc tam man pazuda vēlme spēlēt basketbolu,» izdevumā «NBC Sports» citēts Odoms. «Vairs nebiju savā ādā. Bija grūti pamest Losandželosu, klubu un cilvēkus, kurus es zināju. Ar «Lakers» man saistās vispatīkamākās atmiņas, ar Kobi un Pau. Tas bija īpašs laiks manā dzīvē.»

37 gadus vecais Odoms vēl spēlētāja karjeras laikā nonāca atkarību izraisošo vielu ietekmē. Viņš ilgu laiku lietoja kokaīnu.

«Mani aizmainīja pēc sezonas, kad mēs piedzīvojām zaudējumu pret «Mavericks» komandu izslēgšanas turnīrā, bet es kļuvu par labāko rezervistu. Regulāri domāju par to, kā man pietrūka, kāpēc man sākās problēmas. Vai es varētu vēl spēlēt NBA, ja nebūtu traumēts? Jā, man vēl aizvien būtu jāspēlē,» sacīja Odoms.

Odoms no «Lakers» uz «Mavericks» tika aizmainīts 2011. gadā.

2015. gada oktobrī Odoms izklaidējās ar prostitūtām «Love Ranch» bordelī Lasvegasā. Uzdzīve viņam noslēdzās nelāgi. Viņš četras dienas pavadīja komas stāvoklī, un dzīvība karājās mata galā.

Odoms slavu guva arī kā realitātes šova zvaigzne kopā ar sievu Hloju Kardašjanu.

«Yahoo Sports» vēsta, ka Odoms vēlas ar «Lakers» komandu noslēgt vienas dienas līgumu un oficiāli noslēgt karjeru. Šajā komandā viņš aizvadīja septiņas no 14 sezonām NBA. Divreiz ar Losandželosas vienību tika kronēts par NBA čempionu.

Pasaulē spēcīgākajā līgā viņš spēlējis arī Maiami «Heat» un Losandželosas «Clippers».

Kopumā basketbolists NBA vidēji mačā guva 13,3 punktus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu