Dāvis Bertāns publiski atvainojas tiesnesim Ozolam (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars / TVNET

Viens no Latvijas basketbola izlases līderiem Dāvis Bertāns otrdien beidzot atvainojies tiesnesim Arnim Ozolam par viņam veltītajiem izteikumiem.

Pagājušajā nedēļā Latvijas basketbola izlase noslēdzošajā pārbaudes spēlē pirms Eiropas čempionāta ar 103:69 sagrāva Čehiju, jaunākajam no brāļiem Bertāniem piezīmju normas dēļ dueli noslēdzot jau trešās ceturtdaļas beigās.

Šo maču tiesāja Arnis Ozols, kurš pēc 12 gadu pārtraukuma vadīs spēles arī Eiropas čempionāta finālturnīrā, un pēc mača Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Sanantonio «Spurs» spēlētājs viņam veltīja ļoti skarbus vārdus.

«Atklāti varu pateikt, ka tiesnesim Ozolam vispār nevajadzētu tiesāt basketbolu. Esmu priecīgs par komandas darbu, bet, lai arī mums bija 30 punktu pārsvars, ir jātiesā normāli - abām izlasēm vienādi. Uzskatu, ka bija slikta tiesāšana abos virzienos, kas ļoti nokaitināja,» uzreiz pēc mača basketbolists vēl nebija nomierinājies.

Tikmēr eļļu ugunij Dāvis Bertāns pielēja arī dienu pēc spēles, kad atvainojās pārējiem spēles tiesnešiem, bet ne Ozolam.

«Atvainojos tiesnešiem Gatim Saliņam un Kristapam Konstantinovam par saviem pēcspēles komentāriem. Viņi to nebija pelnījuši,» savā tvitera kontā ierakstīja basketbolists.

Savukārt otrdien Latvijas izlases pēdējā brīvdienā pirms došanās uz Eiropas meistarsacīkstēm beidzot Dāvis Bertāns sapratis savu kļūdu, atvainojoties arī Ozolam.

«Vēlos arī publiski atvainoties tiesnesim Arnim Ozolam un viņa ģimenei par saviem izteikumiem pēc spēles pret Čehiju. No manas puses tas bija ļoti neprofesionāli un aizvainojoši pret tiesnešu darbu,» tagad publiski raksta Dāvis Bertāns.

Latvijas izlase uz Eiropas čempionātu dosies trešdien un pirmajā mačā piektdien spēkosies ar Riodežaneiro olimpisko spēļu sudraba medaļnieci Serbiju. Pēc tam grupu turnīrā Latvijai būs cīņas arī ar mājinieci Turciju, Krieviju, Beļģiju un Lielbritāniju.

Tikmēr Ozols un Mārtiņš Kozlovskis Latviju Eiropas čempionātā pārstāvēs kā tiesneši. Kozlovskis debitēs Eiropas čempionātos, bet Ozols kontinenta meistarsacīkstēs atgriezīsies pēc 12 gadu pārtraukuma.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu