«Warriors» noslēdz sponsorlīgumu līgumu ar Japānas firmu «Rakuten»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempione Goldensteitas «Warriors» noslēgusi trīs gadu sponsorlīgumu līgumu ar Japānas e-komercijas uzņēmumu «Rakuten», kuras logo turpmāk būs uz vienības krekliem.

«Warriors» un «Rakuten» vienojušies par 60 miljonu dolāru (50 miljonus eiro) vērtu trīs gadu līgumu.

No gaidāmās sezonas NBA klubi uz saviem spēļu krekliem var izvietot arī atbalstītāju logo, līdz ar to «Warriors» spēlētāju kreklus rotās arī «Rakuten» neliels logo. Tas atradīsies kreklu kreisajā pusē, kamēr pretējā pusē būs sporta inventāra ražotājas «Nike» logo.

Zīmīgi, ka «Rakuten» atbalsta arī Spānijas futbola klubu «Barcelona», kuras kreklus arī rotā firmas logo.

«Rakuten» Ziemeļamerikas meitas uzņēmums «Ebates» atrodas Sanfrancisko, kas ir blakus «Warriors» mājvietai Ouklendai.

«Mums patika fakts, ka «Rakuten» ir savs birojs mūsu reģionā un tā ir ieinteresēta ar mums sadarboties,» atzinis «Warriors» mārketinga direktors Čips Bouverss.

«Rakuten» pieder arī ziņu apmaiņas aplikācija «Viber» un e-grāmatu uzņēmums «Kobo», kā arī Japānas futbola klubs Kobes «Vissel» un profesionāla beisbola komanda.

Tāpat vienošanās ar «Warriors» paredz, ka kluba treniņu arēna turpmāk sauksies «Rakuten Performance Center».

Līdz šim sponsoru līgumus ar kompānijām, kuru vārdi būs redzami uz spēles krekliem, ir parakstījusi aptuveni puse no NBA klubiem.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu