Bagatskis par Porziņģi: Bija interesanti vērot, kā viņš investē sevī

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Kristaps Porziņģis investē sevī - viņš saprot, ko nozīmē atjaunošanās pēc treniņiem un kā jākopj savs ķermenis, lai tas labi kalpotu, kanāla «RīgaTV 24» raidījumā «Preses klubs» atzinis Latvijas vīriešu basketbola izlases galvenais treneris Ainars Bagatskis.

Latvijas vīriešu basketbola izlase pagājušajā nedēļā Eiropas čempionātu noslēdza 5. vietā, kas komandai ir labākais rezultāts kopš valsts neatkarības atgūšanas.

Valstsvienības rindās pirmo oficiālo turnīru aizvadīja Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Kristaps Porziņģis, kurš čempionātā ar vidēji spēlē 23,6 gūtiem punktiem bija komandas rezultatīvākais spēlētājs.

«Lai tavs organisms labi kalpotu, tev tajā ir jāinvestē. Kristapam [Porziņģim] šobrīd ir tikai 22 gadi. Viņš investē sevī un saprot, ko nozīmē gatavošanās treniņiem un atjaunošanās pēc tiem. Ir jākopj savs ķermenis, lai tas tev labi kalpotu,» televīzijas raidījumā sacīja Bagatskis.

«Mums ir bijuši spēlētāji, kas atskrien piecas minūtes pirms treniņa ar banānu rokās, atšņorētām kedām un saka: «Esmu gatavs trenēties.» Nu kāds tu esi gatavs trenēties? Tā ir darba ētika,» atzīmēja valstsvienības treneris.

Latvijas izlase čempionātu noslēdza ar piecām uzvarām septiņos mačos. Valstsvienība ceturtdaļfinālā piekāpās Slovēnijas basketbolistiem, kuri sacensību turpinājumā pirmo reizi vēsturē kļuva par Eiropas čempioniem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu