NBA zvaigzne Hovards pēc karjeras vēlas kļūt par lauksaimnieku

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Dvaits Hovards pēc sportista karjeras beigām vēlas kļūt par lauksaimnieku, amerikāņu basketbolists atzinis intervijā žurnālam «Sports Ilustrated».

Pašlaik 31 gadu vecais Hovards jau iegādājies lauku saimniecību Džordžijas štatā ar kopējo platību 700 akri (aptuveni 283 hektāri).

Basketbolista īpašumā ir dārzs, kur tiek audzēti kabači, tomāti, pipari, vīģes, baklažāni un melones, turklāt apmeklētājiem viņš piedāvā nobaudīt svaigos produktus.

«Mans tēvs uzauga laukos. Kad devāmies pie vecmammas, mani vienmēr fascinēja saimniecības, kurām braucām garām. Vēlos strādāt uz lauka, slaukt govis. Ar laiku spēšu noteikt, kurā vagā izaugusi katra melone,» sacīja Hovards.

«Viss audzētais būs organisks un bez pesticīdiem. Vēlos produkciju izvietot veikalos. Tāpat gribu izveidot mācību programmu, kurā jaunieši iegūtu zināšanas par augsni,» teica basketbolists.

211 centimetrus augumā raženais un aptuveni 120 kilogramus smagais Hovards karjeras laikā trīs reizes atzīts par NBA sezonas labāko spēlētāju aizsardzībā, kā arī viņš piedalījies astoņās Visu zvaigžņu spēlēs.

Hovards šovasar pievienojās Šarlotes «Hornets», bet iepriekš pārstāvējis arī Atlantas «Hawks», Hjūstonas «Rockets», Losandželosas «Lakers» un Orlando «Magic» komandas.

Centra pozīcijas basketbolists NBA karjerā regulārā čempionāta mačos vidēji spēlē guvis 17,5 punktus, izcīnījis 12,7 atlēkušās bumbas un bloķējis 2,0 metienus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu