Entonijs cer līdz nākamajai nedēļai atstāt Porziņģa pārstāvēto «Knicks»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas «Knicks» zvaigzne Karmelo Entonijs un viņa pārstāvji optimistiski cer, ka līdz nākamajai nedēļai spēlētājs būs maiņas darījuma ceļā atstājis komandu, vēsta laikraksts «New York Daily News».

Entonijs un viņa pārstāvji cer, ka spēlētājs līdz nākamajai pirmdienai būs atstājis «Knicks» komandu. Jau visu vasaru aktīvi notiek spekulācijas par basketbolista pārcelšanos uz citu klubu, tomēr joprojām tas nav noticis.

Pirms divām nedēļām Entonija sieva La La norādīja, ka līdz šim jau būtu vajadzējis notikt maiņas darījumam. Kā raksta «New Tork Daily News», basketbolista ģimene mentāli jau esot nobriedusi pārcelties uz Hjūstonu.

Entonijs joprojām par savu nākamo komandu uzskata vienīgi Hjūstonas «Rockets», kur viņš vēlas apvienot spēkus ar citām līgas zvaigznēm - Džeimsu Hārdenu un Krisu Polu.

Darījumu joprojām sarežģī tas, ka «Knicks» nav intereses iegūt uzbrucēju Raienu Andersonu, kuram ar «Rockets» ir spēkā līgums uz trim sezonām par 60 miljoniem ASV dolāru. Līdz ar to tiek meklēta komanda, kura vēlētos iegūt šo spēlētāju.

«Knicks» otrdien rīkoja mediju dienu, kurā nepiedalījās komandas līderi Entonijs un arī Porziņģis, kurš pagaidām dzimtajā Liepājā vēl atpūšas pēc aizvadītā Eiropas čempionāta Latvijas izlases rindās.

Entonijs visas vasaras garumā ieturējis distanci no «Knicks» treniņu bāzes, rīkojot privātus treniņus ar draugiem un citām NBA zvaigznēm.

NBA sezona, kas būs 72. līgas vēsturē, sāksies 17. oktobrī. «Knicks» pirmo maču aizvadīs divas dienas vēlāk, izbraukumā tiekoties ar Oklahomasitijas «Thunder».

Savukārt pirmo pārbaudes spēli, gatavojoties gaidāmajai sezonai, «Knicks» aizvadīs 3. oktobrī pret Bruklinas «Nets».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu