Slovēnijas basketbola supertalants Dončičs sirsnīgi slimnīcā apciemo vectēvu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIBA.com

Eiropas čempiones Slovēnijas izlases vien 18 gadus vecais basketbolists Luka Dončičs ar izcīnīto zelta medaļu apciemojis savu vectēvu, kurš šobrīd ārstējas slimnīcā. Vietējie mediji vēsta, ka sportists dzimtenē uzkavējies aptuveni tikai 24 stundas, tomēr viņš atrada laiku apciemot, iespējams, savu lielāko fanu.

He is the real fighter and champion!! Take care Grandfather!!????

A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic) on

Eiropas čempionātā Dončičs demonstrēja savam vecumam neraksturīgi žilbinošu sniegumu, vidēji mačā atzīmējoties ar 14,3 gūtiem punktiem, 8,1 pie groziem izcīnītu bumbu un 3,6 rezultatīvām piespēlēm.

Turnīra simboliskajā izlasē iekļuvušajam Dončičam paredz spožu nākotni. Viņš varētu kļūt par otro Eiropas basketbolistu, kuru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) jauno spēlētāju draftā izvēlas ar 1. numuru. Patlaban vienīgais tāds spēlētājs ir itālis Andrea Barnjāni.

Hello Slovenia!!????????❤️❤️??

A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic) on

Eiropas čempionāta finālā Slovēnijas izlases svētdien ar 93:85 pārspēja Serbijas valstsvienību, pirmo reizi vēsturē izcīnot godalgas kontinenta meistarsacīkstēs.

Tieši šīm divām komandām Eiropas čempionātā vienīgos zaudējumus piedzīvoja Latvijas basketbolisti - grupu turnīrā Serbijai un pēc tam ceturtdaļfinālā Slovēnijai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu