«Knicks» treneris Hornačeks: Mums ar Porziņģi ir labas attiecības

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: USA TODAY Network/Sipa USA/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas «Knicks» galvenais treneris Džefs Hornačeks visu vasaru esot uzturējis kontaktu ar Kristapu Porziņģi un noliedz izskanējušās runas, ka viņam ar latvieti būtu kādas nesaskaņas.

Pagājuši pieci mēneši kopš Porziņģis noslēdza NBA sezonu un atstāja Ņujorku, kur viņš nepiedalījās ikgadējās pārrunās ar «Knicks» vadību. Latvijas basketbolistam esot bijušas nesaskaņas ar kluba prezidentu Filu Džeksonu, kurš vēlējās Porziņģi aizmanīt uz citu komandu, taču šovasar viņu atbrīvoja no augstā amata komandas vadībā.

«New York Daily News» jūlijā vēstīja, ka sezonas laikā Porziņģim esot bijušas nesaskaņas arī ar treneri Hornačeku, kurš latvietim bieži kliedzis virsū un izteicis asu kritiku. Šāda attieksme gan neesot bijusi pret citiem spēlētājiem.

Porziņģis šovasar pavadot laiku Latvijā un gatavojoties izlases rindās spēlēt Eiropas čempionātā, mediju pasākumos izvairījās komentēt situāciju «Knicks» komandā, koncentrējoties darbam valstsvienībā.

«Mums ar KP [Kristapu Porziņģi] ir labas attiecības. Negrasos komentēt ziņas, ka apgalvo pretējo. Visas vasaras garumā mēs sarakstījāmies,» trenera Hornačeka teikto citē «New York Daily News».

«Mēs sekojām līdzi viņa gaitām [Eiropas čempionātā]. Esam ļoti apmierināti ar viņa kondīciju - kā viņš spēlēja, kā uzņēmās līdera lomu Latvijas izlasē. Domāju, ka viņš ir sajūsmā atgriezties,» sacīja «Knicks» treneris.

Tiek vēstīts, ka Porziņģis pirmdien Ņujorkā piedalīsies «Knicks» rīkotajā mediju dienā. Vēl šonedēļ viņš atpūtās dzimtajā pilsētā Liepājā, kur arī sarūpēja pasākumu bērniem.

Porziņģis ar 23,6 punktiem bija rezultatīvākais spēlētājs Latvijas izlases rindās, palīdzot komandai izcīnīt 5. vietu Eiropas čempionātā, kas ir labākais rezultāts kopš neatkarības atgūšanas.

Latvijas basketbolists gatavojas savai trešajai sezonai NBA. Regulārā čempionāta pirmā spēle paredzēta 19. oktobrī pret Oklahomasitijas «Thunder».

Savukārt pirmo pārbaudes spēli, gatavojoties gaidāmajai sezonai, «Knicks» aizvadīs 3. oktobrī pret Bruklinas «Nets».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu