Pasečņiks ar 11 gūtiem punktiem ieved komandu Superkausa finālā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: acb.com

Latvijas basketbolists Anžejs Pasečņiks ar 11 gūtiem punktiem piektdien palīdzēja Grankanārijas «Herbalfe» komandai izcīnīt uzvaru un iekļūt Spānijas Superkausa finālā.

«Herbalfe» komanda pusfinālā ar rezultātu 73:64 (24:17, 13:11, 14:11, 22:25) pārspēja titulēto klubu Madrides «Real».

Pasečņiks laukumā pavadīja nepilnas 15 minūtes, kuru laikā viņš trāpīja 5 no 6 divpunktu metieniem un 1 no 2 soda metieniem.

Latvijas basketbolista rēķinā arī 3 izcīnītas atlēkušās bumbas, 1 bloķēts metiens un 8 punkti +/- rādītājā.

«Real» rindās spēlēja arī Slovēnijas izlases spēlētāji Luka Dončičs un Entonijs Rendolfs, kuri vēl pagājušajā svētdienā kļuva par Eiropas čempioniem. Dončičs iemeta 6 punktus, bet Rendolfs atzīmējās ar 2 punktiem.

«Herbalfe» sestdien Spānijas Superkausa finālā spēlēs ar «Valencia» komandu, kas pusfinālā ar 83:78 pārspēja Malagas «Unicaja».

Superkauss ir pirmssezonas turnīrs, kurā tiekas pagājušās sezonas Spānijas augstākās līgas (ACB) uzvarētājs, Spānijas Karaļa kausa īpašnieks, labākā Spānijas komanda pēc rezultātiem Eirokausos un Superkausa mājiniece.

«Herbalfe» komandā pērn uzvarēja Spānijas Superkausā, savukārt šis turnīrs šogad notiek Grankanārijā.

Pasečņiku jūnijā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) draftā izraudzījās ar 25. numuru Orlando «Magic» komanda, kas basketbolistu aizmainīja uz Filadelfijas «76ers».

Lai iegūtu lielāku lomu «Herbalfe» komandā un nākamgad mēģinātu debitēt NBA, šovasar Pasečņiks izlēma nepalīdzēt Latvijas izlasei Eiropas čempionātā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu