Porziņģim seši punkti «Knicks» zaudējumā un problēmas ar gurnu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis svētdien iedzīvojās nelielā savainojumā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pirmssezonas pārbaudes spēlē, kamēr «Knicks» izbraukumā ar 83:117 (24:36, 17:23, 21:24, 21:34) piekāpās Bruklinas «Nets»

Svētdienas pārbaudes mačā Porziņģis laukumā pavadīja vien 15 minūtes, kuru laikā iemeta sešus punktus. Viņš grozā raidīja divus no sešiem divpunktu metieniem un abus soda metienus, savukārt viņa vienīgais trīspunktnieks lidoja grozam secen.

Pirmajā puslaikā Porziņģis sajuta sāpes gurnā un otrajā puslaikā laukumā nedevās. Savainojums neesot nopietns, bet padziļinātas pārbaudes tiks veiktas pirmdien.

Tāpat latvieša rēķinā piecas atlēkušās bumbas, trīs bloķēti metieni, viena kļūda un trīs piezīmes. Kamēr Porziņģis bija laukumā, «Knicks» ielaida par 20 punktiem vairāk nekā iemeta, kas bija dalīts ceturtais sliktākais rādītājs komandā.

«Knicks» rindās rezultatīvākais ar 17 punktiem un 12 atlēkušajām bumbām bija Villijs Ernangomess, bet Ņujorkas vienība spēlēja bez Mindauga Kusminska, Enesa Kantera, Rona Beikera un Franka Ntikilinā.

«Knicks» basketbolisti piedzīvojuši zaudējumus visās trijās NBA pārbaudes spēlēs.

Jau vēstīts, ka citā mačā Dāvis Bertāns guva 10 punktus, palīdzot Sanantonio «Spurs» komandai savā laukumā ar 122:100 (35:32, 31:22, 17:28, 39:18) apspēlēt Denveras «Nuggets».

NBA 72.sezona sāksies 17.oktobrī, kad Porziņģis sāks savu trešo, bet Bertāns - otro sezonu.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu