Bertāns pieticīgs «Spurs» zaudējumā NBA pārbaudes spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Latvijas izlases basketbolists Dāvis Bertāns otrdien guva divus punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pārbaudes spēlē, kamēr viņa pārstāvētā Sanantonio «Spurs» savā laukumā ar 98:103 (29:30, 27:25, 29:22, 13:26) piekāpās Orlando «Magic».

Bertāns šajā mačā laukumā pavadītajās 17 minūtēs iemeta divus punktus. Latviešu basketbolists iemeta vienu no diviem divpunktniekiem, bet vienīgais viņa tālmetiens lidoja grozam secen.

Tāpat Bertāna rēķinā viena atlēkusī bumba un viena kļūda.

«Spurs» rindās rezultatīvākais ar 16 punktiem bija Lemarkuss Oldridžs, kamēr «Magic» sastāvā ar 27 punktiem un 11 atlēkušajām bumbām izcēlās Ārons Gordons, bet 20 punktus un desmit rezultatīvas piespēles pievienoja bijušais Sanantonio kluba basketbolists Džonatons Simonss.

Arī šajā mačā Sanantonio vienība nespēlēja savā optimālajā sastāvā, jo laukumā nedevās Kavai Lenards un Tonijs Pārkers.

«Spurs» četros pārbaudes mačos tikusi pie divām uzvarām, bet pirmssezonas cikla noslēdzošajā spēlē tā piektdien izbraukumā tiksies ar Hjūstonas «Rockets».

NBA 72.sezona sāksies 17.oktobrī, kad Kristaps Porziņģis Ņujorkas «Knicks» rindās sāks savu trešo, bet Bertāns - otro sezonu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu