Basketbola izlases spēle pret Slovēniju bijusi skatītākā TV pārraide septembrī

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Basketbola valstsvienības spēle Eiropas čempionāta ceturtdaļfinālā pret Slovēniju septembrī bijusi skatītākā televīzijas pārraide Latvijas kanālos, liecina kompānijas TNS apkopotie dati.

Basketbola izlase Eiropas čempionāta ceturtdaļfināla cīņu aizvadīja 12. septembrī, piekāpjoties Slovēnijas valstsvienībai ar rezultātu 97:103. Šim mačam tiešraidē TV3 kanālā sekojuši līdzi aptuveni 205 tūkstoši skatītāju.

Par otru skatītāko televīzijas pārraidi septembrī kļuva dziedāšanas šovs «X faktors», kas sasniedza aptuveni 179 tūkstošus lielu auditoriju. Savukārt trešajā pozīcijā arī ierindojies basketbols. Latvijas izlases maču pret Turciju (izdevās uzvarēt ar 89:79) skatījās apmēram 158 tūkstoši.

Skatītāko pārraižu Top 20 iekļuvusi arī Latvijas basketbolistu spēle pret Melnkalni (uzvara ar 100:68), kas ar apmēram 104 tūkstošu skatītāju lielu auditoriju ierindojas 15. vietā.

Latvijas izlase Eiropas čempionātu noslēdza augstajā piektajā vietā, kas ir labākais rezultāts kopš valsts neatkarības atgūšanas. Turnīrā kopumā septiņos mačos izdevās izcīnīt piecas uzvaras.

Slovēnijas basketbolisti, kuri ceturtdaļfinālā no turnīra izslēdza Latvijas izlasi, pirmo reizi vēsturē kļuva par Eiropas čempioniem, kaut arī pirms sacensībām netika pieskaitīti pie galvenajiem favorītiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu