Dažās minūtēs izpērk īpašu Porziņģa apavu modeli

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @adidasHoops/Twitter

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas «Knicks» zvaigzne Kristaps Porziņģis ceturtdien piedalījās pasākumā, kurā kvēlākajiem faniem bija iespēja iegādāties īpašu «adidas» firmas apavu modeli un iegūt Latvijas sportista autogrāfu. Tirdzniecībā tika palaisti 100 apavu pāri, kurus izpirka vien dažās minūtēs.

Porziņģim veltītā «adidas» apavu modeļa nosaukums ir «Crazy Explosive 17». Uz apaviem ir arī uzšuve ar Latvijas basketbolista vārdu un uzvārdu.

Kā vēsta portāls «highsnobiety.com», viena apavu pāra cena bija 150 ASV dolāru. Savā «Instagram» profilā Porziņģis raksta, ka pasākums bijis veiksmīgs, jo visi apavu pāri tika izpirkti dažās minūtēs.

Todays event was a huge success.. Limited release of my #CrazyExplosive were sold out in minutes! Thank u NY ??

A post shared by Kristaps Porzingis (@kporzee) on

Latvijas basketbolists, kurš gatavojas savai trešajai sezonai NBA, ieguvis lielu popularitāti. Porziņģa krekls pagājušajā sezonā bija septītais pirktākais.

Porziņģis pērn rudenī noslēdza septiņu gadu līgumu ar sporta inventāra ražotāju «adidas». Vienošanās paredz, ka tā ik gadu basketbolistam ienesīs no trim līdz sešiem miljoniem dolāru (2,7-5,5 miljoniem eiro).

Tik ienesīgu līgumu pirms tam nebija noslēdzis neviens Eiropas basketbolists. Noslēgtā vienošanās paredzēja, ka Latvijas basketbolists var tikt pie sava brenda apaviem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu