Heivorda aģents: Gordons šosezon, visticamāk, laukumā neatgriezīsies

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Bostonas «Celtics» jaunieguvums Gordons Heivords, visticamāk, šajā sezonā laukumā vairs neatgriezīsies, paziņoja basketbolista aģents Marks Bartelsteins.

27 gadus vecais Heivords ļoti neveiksmīgi debitēja «Celtics» sastāvā. Sezonas atklāšanas mačā Klīvlendā viņš pirmajā ceturtdaļā piedzīvoja smagu potītes lūzumu un laukumu pameta uz nestuvēm.

«Mēs ceram, ka viņš pilnībā atgūsies un atgriezīsies savā visaugstākajā līmenī,» ESPN sacīja Bartelsteins.

Heivordam tika veikta kājas operācija.

Pirms jaunās sezonas pirmās spēles Bostonā Heivords ar video uzrunu griezās pie visiem «Celtics» komandas un viņa līdzjutējiem.

«Gribu pateikties visiem, kas par mani turēja īkšķus. Ar mani viss būs kārtībā. Ļoti žēl, ka nevaru piedalīties pirmajā mājas spēlē. Viss, ko es vēlos, ir būt laukumā kopā ar saviem komandas biedriem. Atbalstīšu jūs no attāluma. Vēlu visiem veiksmi. Izcīniet uzvaru. Paldies,» sacīja Heivords.

Pēc Heivorda uzrunas vietēji līdzjutēji viņu sveica ar skaļām ovācijām.

Tiesa, Bostonas komanda 2017./2018. gada sezonas otrajā mačā ar 100:108 piekāpās Milvoki «Bucks» basketbolistiem, piedzīvojot otro zaudējumu divos mačos.

Tieši «Celtics» tiek uzskatīta par Klīvlendas «Cavaliers» vienības galveno konkurenti cīņā par Austrumu konferences spēcīgākās komandas nosaukumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu