Entonijs: Biju priecīgs redzot, ka Porziņģis ir gatavs uzņemties līdera lomu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Oklahomastijas «Thunder» spēlētājs Karmelo Entonijs bija priecīgs redzot, ka latviešu zvaigzne Kristaps Porziņģis ir gatavs uzņemties viņa iepriekš pārstāvētās Ņujorkas «Knicks» līdera lomu.

Porziņģis ceturtdien savu trešo sezonu NBA sezonu sāka ar 31 punktu un 12 atlēkušajām bumbām, kamēr viņa pārstāvētā Ņujorkas «Knicks» vienība izbraukumā ar 84:105 (24:27, 18:26, 17:26, 25:26) pārliecinoši piekāpās «Thunder».

«Biju priecīgs redzot, ka viņš ir gatavs uzņemties līdera lomu. Viņš izskatījās agresīvs un pārliecināts par sevi,» pēc spēles teica Entonijs.

Entonijs iepriekšējās septiņas sezonas pārstāvēja «Knicks» krāsas, bet pirms nepilna mēneša tika aizmainīts uz «Thunder» komandu, līdz ar to Ņujorkas vienībā līdera loma paredzēta Porziņģim.

«Porziņģim šis ir nozīmīgs gads. Iepriekšējās divās sezonās viņam bija kur patverties. Ja ne vienmēr viss klājās tā, kā vajadzētu būt, biju gatavs uzņemties vainu un noņemt spiedienu no viņa,» atzīmēja Entonijs.

Porziņģis pārliecinoši bija «Knicks» rezultatīvākais basketbolists, bet desmit punktus pievienoja Ņujorkas vienības vasaras jaunieguvums Eness Kanters, kurš iepriekš spēlēja tieši «Thunder» klubā.

Savukārt uzvarētājiem ar 28 punktiem izcēlās Pols Džordžs, bet 22 punktus iemeta Entonijs. Tikmēr iepriekšējās sezonas NBA vērtīgākais basketbolists Rasels Vestbruks atzīmējās ar «triple-double» - 21 punkts, 16 rezultatīvas piespēles un desmit atlēkušās bumbas.

Nākamo maču «Knicks» aizvadīs sestdien, kad savā laukumā tiksies ar Detroitas «Pistons».

Iepriekšējā sezonā Porziņģis aizvadīja savu otro sezonu pasaules spēcīgākajā basketbola līgā. Viņš 66 spēlēs caurmērā iemeta 18,1 punktu un izcīnīja 7,2 atlēkušās bumbas. Tiesa, latvieša rezultatīvais sniegums nepalīdzēja «Knicks» komandai, kas NBA izslēgšanas turnīru nav sasniegusi jau četrus gadus pēc kārtas.

Iepriekšējā sezonā «Knicks» 82 spēlēs izcīnīja 31 uzvaru un Austrumu konferences kopvērtējumā palika 12.vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu