Lebrons Džeimss: Mēs necenšamies visas 48 minūtes

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) iepriekšējās sezonas vicečempione Klīvlendas «Cavaliers» piedzīvojusi četrus zaudējumus pēc kārtas. Komandas līderis Lebrons Džeimss uzskata, ka viņa pārstāvētā vienība vēl nav labākajā sportiskajā formā.

«Cavaliers» basketbolisti pēdējā spēlē ar rezultātu 107:124 savā laukumā (20 562 skatītāji klātienē) piekāpās Indiānas «Pacers», Austrumu konferences kopvērtējumā noslīdot uz 13. pozīciju.

«Mēs necenšamies visas 48 minūtes,» ESPN norādīja Džeimss. «Kā mēs varam šo problēmu labot? Jāuzlabo kondīcija, laukumā jābūt uzmanīgākiem. Ir daudzas lietas, kuras varam uzlabot.»
Iepriekšējās sešās spēlēs «Cavaliers» zaudējusi piecos mačos. «Šobrīd daudzas komandas spēlē labi,» teica Džeimss. «Mēs ne. Tas ir fakts.»

Nākamo spēli Klīvlendas basketbolisti aizvadīs naktī uz sestdienu (Latvijas laiks) viesos pret Vašingtonas «Wizards».

ESPN vēsta, ka aptuveni mēnesi «Cavaliers» komandai kājas muskuļa traumas dēļ nevarēs palīdzēt Tristans Tompsons, kurš šosezon 5 no 8 spēlēm gājis sākumsastāvā. Vidēji mačā 26 gadus vecais centrs guvis 4,4 punktus un izcīnījis 6,4 atlēkušās bumbas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu