Porziņģis: Saglabājot intensitāti un izsalkumu, «Knicks» var iekļūt «play-off»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Ja Ņujorkas «Knicks» komanda turpinās spēlēt ar tādu pat izsalkumu kā sezonas sākumā, tā sasniegs Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīru, intervijā ESPN paudusi latviešu zvaigzne Kristaps Porziņģis.

Latvietis šosezon kļuvis par «Knicks» komandas lielāko zvaigzni, sezonas pirmajos septiņos mačos vidēji izceļoties ar 27,9 punktiem, kas viņam ļauj atrasties līgas rezultatīvāko spēlētāju trešajā pozīcijā.

«Komandā ir daudzi jaunu puišu, kuri vēlas parādīt savu labāko sniegumu. Mēs izejam laukumā un smagi cīnāmies, īpaši aizsardzībā,» par pārmaiņām «Knicks» pēc Fila Džeksona un Karmelo Entonija aiziešanas teica latvietis.

Runājot par savu mentoru Entoniju, Porziņģis atzina, ka bez viņa ir citādāk. «Viņš bija galvenais puisis un viņš bija komandas līderis. Ir daudz citādāk. Protams, vēlējos, lai viņš paliktu un es varētu turpināt mācīties no viņa, tomēr esmu arī priecīgs par viņu, ka viņš pieņēma jauno izaicinājumu.»

Porziņģis pauda, ka saglabājis kontaktu ar Entoniju, kurš tagad spēlē Oklahomasitijas «Thunder» rindās.

Latviešu zvaigzne pauda ticību «Knicks» spējām iekļūt izslēgšanas turnīrā.

«Teicu to pirms sezonas un tagad redzu, ka, esot izsalkuši, varam uzvarēt spēles. Mums jāturpina spēlēt šādi pat, jāturpina trenēties. Jāturpina spēlēt ar tādu pat intensitāti, tādu pat izsalkumu un tad būsim izslēgšanas turnīra komanda,» stāstīja Porziņģis. «Spēlēt izslēgšanas turnīrā būtu milzīgs notikums. Tas būtu pirmais solis, lai sasniegtu to, ko vēlos iegūt savā karjerā - čempionu titulu. Izslēgšanas turnīra pieredze ir ļoti nozīmīga pieredze.»

Porziņģis gandrīz visu laiku domājot par basketbolu un izbauda spēlēšanu Ņujorkā, ko latvietis nosauca par labāko pilsētu pasaulē.

«Knicks» komanda savā nākamajā mačā naktī uz sestdienu pēc Latvijas laika spēkosies ar Fīniksas «Suns», kas sezonu iesāka ļoti neveiksmīgi un ātri atlaida galveno treneri, bet tagad guvusi četras uzvaras piecos mačos.

«Knicks» ar trim panākumiem septiņos mačos šobrīd atrodas Austrumu konferences 11.vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu