Bertāns vēlreiz nosūtīts uz «Spurs» fārmklubu NBA Attīstības līgā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Laukumā maz tiekošais latviešu basketbolists Dāvis Bertāns sestdien vēlreiz tika nosūtīts uz Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Sanantonio «Spurs» fārmklubu Attīstības līgā Ostinas «Spurs».

Bertāns uz Ostinu tika nosūtīts jau otrdien, bet pavadīja tur tikai vienu dienu, atgriežoties Sanantonio «Spurs» rindās. Ceturtdien viņš nospēlēja vien trīs minūtes zaudējumā pret NBA čempioni Goldensteitas «Warriors», bet piektdien uzvarā pret Šarlotes «Hornets» viņš laukumā tā arī netika.

Pašlaik 24 gadus vecais Bertāns šosezon piedalījies četrās no septiņām Sanantonio kluba spēlēm, vidēji laukumā pavadot vien nepilnas septiņas minūtes. Sev atvēlētajā laikā latvietis vidēji atzīmējies ar 1,8 punktiem un 1,4 atlēkušajām bumbām.

Bertāns jau iepriekšējā sezonā spēļu prakses iegūšanas nolūkos vairākkārt tika nosūtīts uz Ostinas «Spurs». Iepriekšējā sezonā viņš četros šīs komandas mačos caurmērā izcēlās ar 14,8 punktiem.

Sezonas pirmajā mačā NBA Attīstības līgā Ostinas vienība piektdien ar 131:88 uzvarēja Soltleiksijas «Stars», bet sestdien to gaida cīņa savā laukumā pret Teksasas «Legends». Sagaidāms, ka Bertāns šajā mačā piedalīsies.

Kopā ar Bertānu uz «Spurs» fārmklubu aizsūtīts arī aizsargs Deriks Vaits, kurš šovasar tika draftēts ar 29.numuru.

Tikmēr Sanantonio vienība nākamo maču aizvadīs svētdien, savā laukumā uzņemot Fīniksas «Suns».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu