Bertānam 27 punkti Ostinas «Spurs» zaudējumā NBA Attīstības līgā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns sestdien guva 27 punktus, taču tie neglāba Sanantonio «Spurs» fārmklubu Ostinas «Spurs» no zaudējuma Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Attīstības līgas spēlē.

Ostinas komanda sestdien mājās ar 119:123 (28:23, 38:29, 32:35, 21:36) atzina Teksasas «Legends» vienības pārākumu.

Bertāns, kurš uz Ostinas komandu tika nosūtīts vien spēles dienā, bija rezultatīvākais zaudētāju rindās.

Viņš spēlēja 31 minūti, trāpot trīs no pieciem divpunktu metieniem, sešus no 11 tālmetieniem, kā arī realizēja trīs no četriem «sodiņiem». Tāpat latvietis izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, izdarīja vienu rezultatīvu piespēli, pārtvēra divas bumbas, pieļāva vienu kļūdu, bloķēja vienu metienu un nopelnīja piecas piezīmes.

Uzvarētājiem ar 35 punktiem izcēlās Džastins Dentmons.

«Spurs» pēc trim ceturtdaļām bija vadībā ar 98:87, tomēr mača pēdējā cēlienā krietni labāki bija «Legends» basketbolisti.

Teksasas vienība ir Dalasas «Mavericks» fārmklubs.

Šonedēļ Bertāns uz Ostinu tika nosūtīts divas reizes. Pirmā bija otrdien, taču tad viņš komandā pavadīja tikai vienu dienu, atgriežoties Sanantonio «Spurs» rindās. Ceturtdien viņš nospēlēja vien trīs minūtes zaudējumā pret NBA čempioni Goldensteitas «Warriors», bet piektdien uzvarā pret Šarlotes «Hornets» viņš laukumā tā arī netika.

Pašlaik 24 gadus vecais Bertāns šosezon piedalījies piecās no deviņām Sanantonio kluba spēlēm, vidēji laukumā pavadot vien nepilnas septiņas minūtes. Sev atvēlētajā laikā latvietis vidēji atzīmējies ar 1,8 punktiem un 1,4 atlēkušajām bumbām.

Bertāns jau iepriekšējā sezonā spēļu prakses iegūšanas nolūkos vairākkārt tika nosūtīts uz Ostinas «Spurs». Iepriekšējā sezonā viņš četros šīs komandas mačos caurmērā izcēlās ar 14,8 punktiem.

Sezonas pirmajā mačā NBA Attīstības līgā Ostinas vienība piektdien ar 131:88 uzvarēja Soltleiksijas «Stars».

Tikmēr Sanantonio vienība nākamo maču aizvadīs svētdien, savā laukumā uzņemot Fīniksas «Suns».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu