Hārdens ar «triple-double» nokārto «Rockets» uzvaru pār NBA vicečempioni «Cavaliers»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Džeimss Hārdens ar «triple-double» ceturtdien sekmēja Hjūstonas «Rockets» uzvaru izbraukumā ar rezultātu 117:113 pret Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vicečempioni Klīvlendas «Cavaliers».

Hārdens uzvarētāju labā guva 35 punktus, izdarīja 13 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 11 atlēkušās bumbas, kā arī pārtvēra 5 bumbas. «Rockets» līderis tika pie «triple-double» otro reizi šosezon, bet jau 33. reizi karjerā.

«Rockets» rindās vēl 20 punktus iemeta Ēriks Gordons, ar 19 punktiem un 13 atlēkušajām bumbām izcēlās Klins Kapela, bet 17 punktus pievienoja Trevors Ariza.

«Cavaliers» sastāvā rezultatīvākais ar 33 punktiem bija Lebrons Džeimss, 27 punktus pievienoja Džefs Grīns, bet 17 punkti Kevina Lava kontā.

Hjūstonas komanda atradās vadībā ar rezultātu 111:98, taču tad sekoja «Cavaliers» izrāviens 13:1, pēc kura «Rockets» vairs bija tikai viena punkta pārsvars 90 sekundes līdz mača beigām (112:111), tomēr vadību izdevās nosargāt un galā izcīnīta uzvara.

«Rockets» izcīnīja 4. uzvaru pēc kārtas. Hjūstonas komanda ar bilanci 9-3 atrodas Rietumu konferences kopvērtējuma augšgalā, kur līdzās ir arī pašreizējā čempione Goldensteitas «Warriors» ar tādu pašu (9-3) bilanci.

«Cavaliers» piedzīvoja 6. zaudējumu pēdējos 8 mačos. Klīvlendas klubs ar bilanci 5 uzvaras un 7 zaudējumi atrodas 11. vietā Austrumu konferences turnīra tabulā.

Kristapa Porziņģa pārstāvētā Ņujorkas «Knicks» komanda ar 6 uzvarām un 5 zaudējumiem patlaban ieņem 7. vietu Austrumu konferencē, tikmēr Dāvja Bertāna vienība Sanantonio «Spurs» ar bilanci 7-4 atrodas 5. pozīcijā Rietumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu