Porziņģis pēc spēles izlaišanas aizvadījis pilnvērtīgu treniņu ar komandu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) latviešu zvaigzne Kristaps Porziņģis, kurš izlaida iepriekšējo maču, aizvadījis pilnvērtīgu piektdienas rīta treniņu, vēsta Ziemeļamerikas mediji.

Porziņģis trešdien pirmo reizi šosezon izlaida NBA regulārā čempionāta spēli.

Vēl tikai otrdien Porziņģa lielisks sniegums pēdējās minūtēs palīdzēja Ņujorkas «Knicks» atspēlēties no iedzinējiem un ar 118:113 savā laukumā pārspēt Šarlotes «Hornets» komandu. Porziņģis pēc 28 punktu samešanas atzina, ka visu spēli nav juties labi.

Jau trešdien «Knicks» komanda nepilnu 2000 kilometru attālajā Orlando aizvadīja cīņu ar vietējo «Magic» vienību, kurai zaudēja ar 99:112. Tomēr pusotru stundu pirms dueļa «Knicks» paziņoja, ka latvietis tajā nespēlēs sastieptas kreisās potītes un sasista labā elkoņa dēļ.

«Porziņģis aizvadīja pilnvērtīgu treniņu ar komandu,» tviterī raksta žurnālisti Aiens Beglijs un Stīvs Popers.

Tikmēr «Knicks» galvenais treneris Džefs Hornačeks sagaidot, ka Porziņģis varēs palīdzēt komandai sestdienas mačā pret Sakramento «Kings».

Kā ceturtdien pauda Porziņģis, viņš pieļauj iespēju, ka elkonim vajadzētu atsūkt šķidrumu vai veikt citu procedūru.

«Kad kaut kas sāp, reizēm ir pareizāk atpūsties vienu spēli, lai pēc tam nebūtu jāizlaiž četras. Tomēr šajā gadījumā vajadzēja atpūtināt potīti. Ceru, ka varēšu piedalīties nākamajā mačā,» ceturtdien teica Porziņģis.

Porziņģis septembrī palīdzēja Latvijas izlasei Eiropas čempionātā, būdams viens no rezultatīvākajiem spēlētājiem turnīrā, bet operācijas gadījumā būtu apdraudēta viņa dalība 2019.gada FIBA Pasaules kausa kvalifikācijas pirmās kārtas noslēdzošajās divās cīņās, kas norisināsies jūnija un jūlija mijā.

Savu pirmo divu NBA sezonu laikā latvietis kopumā izlaida 26 spēles, bet šo vasaru viņš pavadīja, strādādams plecu pie pleca ar spāņu fizioterapeitu Manolo Validvjeso, kurš ar latvieti ir arī Ņujorkā.

«Knicks» komanda uzvarējusi sešās no pēdējām astoņām spēlēm, kas ar sešām uzvarām 11 dueļos dod septīto vietu Austrumu konferences kopvērtējumā.

Šosezon Porziņģis desmit spēlēs caurmērā ir guvis 30,0 punktus, kas ir otrs labākais rādītājs līgā pēc Milvoki «Bucks» spēlētāja Jaņņa Adetokunbo, kurš vidēji sametis 31,9 punktus spēlē. Porziņģis tika nosaukts par pagājušās nedēļas labāko spēlētāju konferencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu