Bols apsteidz Lebronu Džeimsu un labo NBA rekordu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Losandželosas «Lakers» komandas debitants Lonzo Bols apsteidzis Lebronu Džeimsu, kļūstot par jaunāko spēlētāju Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vēsturē, kurš savācis «triple-double».

«Lakers» sestdien izbraukumā ar rezultātu 90:98 (17:24, 32:27, 18:26, 23:21) piekāpās Milvoki «Bucks». Šajā mačā Bols guva 19 punktus, izdarīja 13 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 11 atlēkušās bumbas.

Bols pie sava pirmā «triple-double» ticis 20 gadu un 15 dienu vecumā. Līdz šim NBA vēsturē visātrāk divciparu rādītāju trīs statistikas ailītēs bija savācis Lebrons Džeimss, kurš to paveica 2004./05. gada sezonā 20 gadu un 20 dienu vecumā.

«Man patiesi ir vienalga. Mēs zaudējām, līdz ar to šis rekords man neko nenozīmē,» pēc mača sacīja Bols, kurš izcēlās arī ar lielisku spēli aizsardzībā - 3 pārtvertām bumbām un 4 bloķētiem metieniem.

«Bucks» uzvaru šajā spēlē kaldināja grieķis Jannis Adetokunbo, gūstot 33 punktus un izcīnot 15 atlēkušās bumbas. Viņš šosezon ir līgas rezultatīvākais spēlētājs ar 31,7 punktiem vidēji spēlē. Otrais ar 30,5 punktiem ir Džeimss Hārdens (Hjūstonas «Rockets»), bet trešais - Kristaps Porziņģis (Ņujorkas «Knicks»).

«Lakers» ar 5 uzvarām un 8 zaudējumiem ieņem 12. vietu Rietumu konferencē, tikmēr «Bucks» ar bilanci 6-6 atrodas 9. pozīcijā Austrumu konferences turnīra tabulā.

Porziņģa pārstāvētā «Knicks» ar 7 uzvarām 12 spēlēs ir sestā Austrumos, tikmēr Sanantonio «Spurs» komanda ar Dāvi Bertānu sastāvā ieņem 4. vietu Rietumu konferencē ar 8 uzvarām un 5 zaudējumiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu