Porziņģis pēc Džeimsa kritikas aizstāv savu jauno komandas biedru

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) iepriekšējās sezonas vicečempiones Klīvlendas «Cavaliers» līderis Leborns Džeimss kritizējis Ņujorkas «Knicks» komandas izvēli šā gada NBA draftā, kurā izraudzījās francūzi Franku Nilikinā. Kristaps Porziņģis aizstāvēja savu komandas biedru.

Džeimss izteicās, ka «Knicks» komandai draftā vajadzēja izvēlēties tagad Dalasas «Mavericks» pārstāvošo Denisu Smitu, kuru tā izraudzījās ar devīto numuru.

«Ņujorkas «Knicks» draftā palaida garām ļoti labu basketbolistu, un Dalasas komandai tagad ir īsts dimants, kuru slīpēt,» ESPN sacīja Džeimss, piebilstot, ka apzinās, ka viņa sacītais nonāks preses izdevumu virsrakstos. «Smitam vajadzēja būt «Knicks» komandā. Dalasa noteikti ir sajūsmā, ka viņš ir šā kuba rīcībā. Viņš ir neticams talants.»

«Cavaliers» basketbolisti ar 111:104 pieveica «Mavericks», bet zaudētājiem 20 gadus vecais Smits atzīmējās ar 21 punktu, septiņām rezultatīvām piespēlēm un piecām atlēkušajām bumbām.

«Nezinu, kāpēc Džeimss tā sacīja. Bet varu teikt, ka mums Franks patīk un esam priecīgi, ka viņš ir Ņujorkā. Viņš lieliski dara savu darbu. Viņš labi spēlē un dara to, kas viņam jādara. Es viņu nemainītu ne pret vienu citu spēlētāju. Vienkārši,» ESPN komentēja Porziņģis.

19 gadus vecais Nilikinā savā debijas sezonā pagaidām vidēji mačā guvis 4,4 punktus un veicis 5,0 rezultatīvas piespēles partneriem. «Knicks» Francijas saspēles vadītāju NBA draftā izraudzījās ar 8. numuru.

Interesanti, ka nākamajā spēlē naktī uz otrdienu (Latvijas laiks) «Cavaliers» komanda «Madison Square Garden» spēlēs tieši pret «Knicks», kurai sezonas pirmajā tikšanās reizē piekāpās ar 95:114.

Smits šosezon guvis 14,8 punktus, savācis 5,1 atlēkušo bumbu un veicis 3,7 rezultatīvas piespēles. Tiesa, Dalasas vienība 13 mačos izcīnījusi tikai divas uzvaras.

«Man vienalga, kurš šādus komentārus ir teicis, vai tas ir Lebrons vai kāds cits. Es neļaušu šādā veidā izrādīt necieņu pret manu ģimeni,» norādīja «Knicks» garā gala spēlētājs Eness Kanters. «Viņš ir debitants, un šādi izteikumi nav pieļaujami.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu