«Knicks» centrs Kanters tur vārdu un aizstāv jauno Nilikinā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Ņujorkas «Knicks» centra spēlētājs Eness Kanters solīja aizstāvēt savus komandas biedrus un savu vārdu turēja jau nākamajā dienā. Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārās sezonas mačā pret Klīvlendas «Cavaliers» viņš nostājās Lebrona Džeimsa un jaunā francūža Franka Nilikinā ceļā.

Dienu iepriekš Džeimss kritizēja «Knicks» izvēli NBA draftā, izraugoties Franku Nilikinā. Viņš uzskata, ka Ņujorkas klubam bija jāizvēlas Deniss Smits, kurš pārstāv Dalasas «Mavericks» vienību. Smitam draftā tika devītais numurs, kamēr Francijas saspēles vadītājam astotais.

«Ņujorkas «Knicks» draftā palaida garām ļoti labu basketbolistu, un Dalasas komandai tagad ir īsts dimants, kuru slīpēt,» ESPN sacīja Džeimss, piebilstot, ka apzinās, ka viņa sacītais nonāks preses izdevumu virsrakstos. «Smitam vajadzēja būt «Knicks» komandā. Dalasa noteikti ir sajūsmā, ka viņš ir šā kuba rīcībā. Viņš ir neticams talants.»

Savu komandas biedru metās aizstāvēt teju visi «Knicks» basketbolisti, tostarp Kristaps Porziņģis un Kanters.

Turcijā nežēlastībā kritušais Kanters uz Lebrona teikto atbildēja šādi: «Man vienalga, kurš šādus komentārus ir teicis, vai tas ir Džeimss vai kāds cits. Es neļaušu šādā veidā izrādīt necieņu pret manu ģimeni. Viņš ir debitants, un šādi izteikumi nav pieļaujami.»

«Cavaliers» un «Knicks» spēlē pirmajā ceturtdaļā Džeimss nostājās Nilikinā ceļā un abu starpā izcēlās neliela pagrūstīšanās, turklāt Klīvelndas līderis nedaudz jauno spēlētāju provocēja. To redzot, klāt piesteidzās Kanters, kurš Džeimsam aizrādīja, lai šādas lietas vairs neatkārtotos.

Izdevums «The Score» raksta, ka Kanters vienam no pēdējās desmitgades pasaules labākajiem basketbolistiem sacījis: «Man vienalga, kas tu esi. Kā tu sevi sauc? Karalis, karaliene, princese... vienalga... mēs cīnīsimies.»
Uz to Džeimss atbildējis: «Esmu karalis, mana sieva ir karaliene un mana meita ir princese.»

Pēc šā incidenta, Džeimsam esot ar bumbu, «Madison Square Garden» sanākušie skatītāji (klātienē 19 812) Lebronu izsvilpa.

Abu komandu pirmajā mačā šosezon pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 114:95 svinēja Ņujorkas komanda. Vēl regulārā turnīra ietvaros tās spēkiem mērosies divreiz, abus mačus aizvadot pēc kārtas pašā čempionāta izskaņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu