Karls Entonijs Tauns aicina NBA legalizēt marihuānu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

2015. gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pirmais numurs Karls Entonijs Tauns no Minesotas «Timberwolves» komandas aicinājis līgas vadību legalizēt marihuānu medicīniskos nolūkos, vēsta ESPN.

Viņš atbalstījis iepriekšējā NBA komisāra Deivida Stērna iniciatīvu, norādot, ka marihuānas medicīniskās īpašības profesionāliem basketbolistiem var palīdzēt.

«Jautājumā par marihuānas legalizāciju esmu vienādās domās ar Deividu Stērnu. Tā viennozīmīgi palīdz daudziem cilvēkiem. Tas ir tas, ko vajadzētu paveikt pašreizējam NBA komisāram Ādamam Silveram. Šis jautājums nav manā kontrolē, bet, iespējams, marihuānas legalizācija līgai sniegtu labumu,» ESPN sacīja Tauns.

Viņš gan atzīst marihuānas lietošanu medicīniskos nolūkos.

«Mēs, NBA basketbolisti, neesam pārcilvēki,» viņš sacīja. «Vairāki no mums ir tādā situācijā, kuriem vajadzētu lietot [ārstniecības marihuānu] ikdienas dzīves uzlabošanai.»

Iepriekš Stērns izteicās, ka marihuānu NBA vajadzētu izslēgt no aizliegto vielu saraksta.

Karls Entonijs Tauns 2015. gada NBA draftā tika izraudzīts ar pirmo numuru. Tajā pašā drafta ceremonijā ar ceturto numuru Ņujorkas «Knicks» izvēlējās Kristapu Porziņģi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu