Siliņš atkārto savu rezultativitātes rekordu Itālijas čempionātā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: telekom-baskets-bonn.de

Latvijas izlases basketbolists Ojārs Siliņš, kuru nākamnedēļ gaida valstsvienībā, svētdien atkārtoja savu rezultativitātes rekordu Itālijas A sērijas čempionātā, gūstot 25 punktus Trento «Dolomiti Energia» komandas uzvarā.

Trento komanda mājās ar 91:74 (26:17, 21:19, 23:25, 21:13) uzvarēja «Pesaro» komandu.

Siliņš spēlēja 33 minūtes, trāpot sešus no astoņiem tālmetieniem, kā arī divus no četriem divpunktniekiem, kā arī visus trīs soda metienus. Tāpat viņš izcīnīja trīs atlēkušās bumbas un tika pie 24 efektivitātes punktiem, kas bija labākais rādītājs komandā.

Zīmīgi, ka Siliņš iepriekšējā reizē Itālijas čempionātā 25 punktus spēlē sameta arī pret Pezāro vienību, taču tas notika vēl 2016.gada februārī, kad viņš pārstāvēja Redžio di Emīlijas «Grissin Bon» komandu.

Vēl vienā spēlē Daira Bertāna pārstāvētā Milānas «AX Armani Exchange Olimpia» vienība, savā laukumā pagarinājumā ar 92:94 (17:23, 13:17, 20:18, 27:19, 15:17) zaudēja Avelīno «Sidigas» basketbolistiem.

Bertāns spēlēja desmit minūtes, bet punktus neguva, aizmetot garām pa diviem divpunktu un diviem trīspunktu metieniem, kā arī izcīnot vienu atlēkušo bumbu.

A sērijas kopvērtējumā vadībā ar astoņām uzvarām astoņās spēlēs atrodas Brešas «Germani Basket», kamēr seši panākumi ir Milānas «AX Armani Exchange Olimpia», kas ieņem ceturto vietu.

Tikmēr Trento komanda ar trim uzvarām ir desmitā.

Šonedēļ tika paziņots, ka Siliņš ir iekļauts Latvijas izlases sastāvā, lai nākamajā nedēļā 2019.gada Pasaules kausa kvalifikācijas spēlēs tiktos ar Turciju un Zviedriju. Tikmēr Bertāns iepriekš paziņoja, ka izlasei nevarēs palīdzēt, jo ULEB Eirolīgā, kur spēlē Milānas klubs, nav pārtraukuma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu