Porziņģis: Tas bija skaists basketbols un neticama atspēlēšanās

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Ņujorkas «Knicks» trešdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē demonstrēja skaistu basketbolu, kā rezultātā trešajā ceturtdaļā izdevās veikt iespaidīgu 28 punktu izrāvienu, uzskata ņujorkiešu līderis Kristaps Porziņģis.

«Knicks» trešdien NBA spēlē ar rezultātu 108:100 (26:34, 22:25, 41:10, 19:31) mājās pārspēja spēcīgo Toronto «Raptors» vienību.

Porziņģis šajā mačā izcēlās ar 22 punktiem un 12 atlēkušajām bumbām, palīdzot «Knicks» komandai revanšēties par sestdien viesos piedzīvoto neveiksmi pret «Raptors» ar 84:107. Trešo ceturtdaļu «Knicks» uzvarēja ar rezultātu 41:10, turpinājumā vairs vadību neizlaižot un pirmoreiz kopš mēneša sākuma izcīnot divus panākumus pēc kārtas.

Trešajā ceturtdaļā mājinieki veica 28 punktu izrāvienu, kas ir komandas rekords kopš 1991./1992. gada sezonas, kad sāka uzskaitīt šādu statistiku. Iepriekšējais rekords bija 24 punktu izrāviens, ko «Knicks» iespēja 2003.gadā.

«To iespējām, pateicoties spēlei aizsardzībā. Trešajā ceturtdaļā pilnīgi pamainījās spēles ritējums. Tas bija skaists basketbols. Nedomājām par izrāvienu. Vienkārši spēlējam un redzam - esam priekšā ar 20 punktiem. Bet kā? Mēs taču tikko bijām iedzinējos ar desmit punktiem. Tas bija neticami,» «NYPost.com» citē Porziņģa teikto.

Par rezultatīvāko «Knicks» rindās ar 38 punktiem kļuva Tims Hārdevejs juniors, kuram bija arī septiņas atlēkušās bumbas un septiņas rezultatīvas piespēles. Šis kļuva par Hārdeveja karjeras rezultativitātes rekordu.

«Viņš bija agresīvs, gāja uz grozu. Timam bija lieliska spēle, viņš darīja, ko varēja. Esmu laimīgs, ka viņam izdevās tik laba spēle,» komentēja Porziņģis.

«Apturējām viņus un skrējām uzbrukumā, nedomājot par to, kurš gūs punktus. Darījām visu, lai līdzjutēji iejustos spēlē un viņiem būtu aizraujoši,» atzīmēja Hārdevejs.

Tikmēr «Knicks» galvenais treneris Džefs Hornačeks lielajā pārtraukumā uzkurinājis komandu.

«Puiši bija noguruši pēc spēles, bet tā tam ir jābūt. Lai uzvarētu tādu komandu kā «Raptors», ir jāspēlē tādā tempā. Ir jābūt milzīgai atdevei, ko šodien varējām redzēt,» atzīmēja Hornačeks.

Porziņģis ar vidēji 27,3 punktiem ir NBA ceturtais rezultatīvākais spēlētājs.

Tikmēr «Knicks» ar desmit uzvarām 17 spēlēs ieņem piekto vietu Austrumu konferencē.

Nākamajā mačā Ņujorkas komanda piektdien viesosies pie Atlantas «Hawks», kas ar trim panākumiem 18 cīņās ir Austrumu konferences un visas līgas pastarīte.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu