Ņujorkas «Knicks» pakāpusies ietekmīgā ESPN spēka rangā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Neilgi pirms 2017./2018. gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezonas sākuma ietekmīgā Ziemeļamerikas sporta medija ESPN basketbola apskatnieki Kristapa Porziņģa pārstāvētās Ņujorkas «Knicks» izredzes šajā sezonā vērtēja ļoti zemu, taču tagad, kad aizvadītas 23 spēles, pozīcijas krietni uzlabojušās.

Pirms sezonas jeb oktobra vidū ESPN eksperti «Knicks» 30 komandu konkurencē ierindoja vien 27. vietā. Tiesa, tagad tā atrodas jau 18. vietā. Starp Austrumu konferences komandām ieņem 9. pozīciju, kas ir uzreiz aiz izslēgšanas spēļu dalībnieču vidus.

Ja «Knicks» vienība spēlēs labākajā sastāvā, to nevajās traumas, tai ir pa spēkam iekļūt zonas labāko astotniekā, kas sezonu turpinās izslēgšanas turnīrā.

ESPN Porziņģim saskata vietu šīs sezonas NBA Visu zvaigžņu spēļu dalībnieku sastāvā. Viņš šobrīd atgūstas no slimības un potītes savainojuma. Liepājnieks ar vidēji gūtiem 25,8 punktiem šobrīd ir līgas rezultatīvākais spēlētājs.

«Knicks» sekmes krietni uzlabojās pēc tam, kad kluba prezidenta amatu atstāja leģendārais treneris Fils Džeksons un komandas spožākā zvaigzne Karmelo Entonijs. Arī Deriks Rouzs pēc sezonas šķīrās no Ņujorkas.

Par līgas spēcīgāko komandu ESPN eksperti šobrīd uzskata Hjūstonas «Rockets», kuras līderis Džeimss Hārdens ar vidēji spēlē gūtiem 31,7 punktiem ir rezultatīvākais spēlētājs. Otrajā vietā ierindota sezonu lieliski sākusī Bostonas «Celtics», kas sezonas pirmajā mačā uz visu atlikušo sezonas daļu palika bez potenciālā līdera Gordona Heivorda.

Pašreizējai čempionvienībai Goldensteitas «Warriors» atvēlēta trešā vieta, bet ceturtā ir iepriekšējās sezonas fināliste Klīvlendas «Cavaliers».

Dāvja Bertāna pārstāvētā Sanantonio «Spurs» spēka rangā ieņem piekto pozīciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu