«Knicks» basketbolists Hārdevejs varētu izlaist tuvākās spēles

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Viens no Kristapa Porziņģa pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņurjokas «Knicks» līderiem Tims Hārdevejs juniors varētu izlaist vēl pāris spēles, izteicies vienības galvenais treneris Džefs Hornačeks.

«Hārdevejam tiks veikta padziļināta medicīniskā izmeklēšana, pēc kuras zināsim ko vairāk,» izdevumā «Newsday» citēts Hornačeks. Viņš piebilda, ka savainojuma dziedēšana varētu prasīt vairāk laika, kā rezultātā nāktos izlaist divas vai vairāk spēles.

25 gadus vecais aizsargs dziedē kreisās kājas traumu.

Hārdevejs, kurš šosezon vidēji mačā izcēlies ar gūtiem 17,8 punktiem, veiktām 3,3 rezultatīvām piespēlēm un savācis 4,2 atlēkušās bumbas zem groziem, izlaidis pēdējās divas spēles pret Orlando «Magic» un Indiānas «Pacers».

Pēdējos divos mačos nav piedalījies apslimušais un potītes traumu dziedējošais Porziņģis.

Nākamo maču Ņujorkas basketbolisti aizvadīs naktī uz ceturtdienu (Latvijas laiks), kad savā laukumā spēkosies ar neveiksmīgi spēlējošo Memfisas «Grizzlies».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu