Porziņģis varētu atgriezties jau nākamajā mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Latviešu zvaigzne Kristaps Porziņģis varētu atgriezties jau nākamajā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas «Knicks» spēlē, kamēr vienībai vismaz divas nedēļas būs jāiztiek bez cita līdera Tima Hārdeveja juniora.

Kā ziņo ESPN apskatnieks Aiens Beglijs, Porziņģis, iespējams, piedalīsies «Knicks» trešdienas spēlē pret Memfisas «Grizzlies». Iepriekš latvietis sastieptas potītes un slimības dēļ izlaida divus Ņujorkas komandas mačus.

Beglijs arī informē, ka kājas traumas dēļ vismaz divas nedēļas nevarēs spēlēt Hārdevejs.

Porziņģis šosezon ar 19 spēlēs vidēji iemestiem 25,8 punktiem ir NBA piektais rezultatīvākais basketbolists, turklāt viņa kontā caurmērā arī 6,8 atlēkušās bumbas. Tikmēr Hārdevejs 21 mačā caurmērā atzīmējies ar 17,8 punktiem.

«Knicks» piedzīvojusi zaudējumus piecās no pēdējām sešām spēlēm. Tiesa, trešdienas pretiniecei «Grizzlies» klājies vēl skumjāk, jo tā tikai pirmdien pārtrauca 11 zaudējumu sēriju.

Ņujorkas komanda ar 11 uzvarām 23 mačos Austrumu konferences kopvērtējumā ieņem desmito vietu, kamēr «Grizzlies» ar astoņiem panākumiem ir 11.pozīcijā Rietumos. Abu komandu duelis trešdien notiks «Knicks» laukumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu