Ernangomess: Nevēlos spēlēt bez Porziņģa

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas «Knicks» spāņu centra spēlētājs Villijs Ernangomess nevēlas spēlēt, kad blakus nav viens no viņa labākajiem draugiem Kristaps Porziņģis, atklāja spēlētājs.

Porziņģis sastieptas potītes un apslimšanas dēļ ir izlaidis divas «Knicks» spēles pēc kārtas, bet komandai pēdējo sešu maču laikā nācies piedzīvot piecus zaudējumus.

Lai arī no 23 gadus vecā Ernangomesa pirms šīs sezonas tika sagaidīts daudz, viņš regulāri netiek iekļauts «Knicks» galvenā trenera Džefa Hornačeka rotācijā. Tiesa, iepriekšējā mačā pret Indiānas «Pacers», kam Ņujorkas vienība pārliecinoši zaudēja, spānis dabūja uzspēlēt vairāk, izceldamies ar 14 punktiem un desmit atlēkušajām bumbām.

«Šī bija pirmā reize, kad biju laukumā bez Porziņģa. Viņš parasti ir man blakus. Man nepatīk, ja Kristaps nav kaut kur tuvumā,» laikraksts «The New York» post citē Ernangomesa teikto.

Porziņģis varētu piedalīties trešdien Ņujorkā gaidāmajā mačā pret Memfisas «Grizzlies».

Latvietis duelī pret «Heat» potīti sastiepa tieši pirms nedēļas, liekot visai «Madison Square Garden» smagi nopūsties. Tomēr trauma nav izrādījusies ļoti smaga, tāpēc tuvākajā laikā viņš jau varētu spēlēt.

Ernangomess trešdien varētu aizvadīt principiālu cīņu pret savu tautieti Marku Gasolu, kurš pārstāv «Grizzlies» komandu.

«Karjeras laikā no Marka esmu iemācījies daudz - viņš ir lielisks puisis, kurš ar mani cenšas dalīties savā pieredzē un sniegt kādu padomu,» neslēpa Ernangomess.

Spānijas basketbolists no «Knicks» komandas šosezon piedalījies 14 spēlēs, kurās caurmērā atzīmējies ar 5,4 punktiem un 3,6 atlēkušajām bumbām.

Tikmēr Porziņģis šosezon ar 19 spēlēs vidēji iemestiem 25,8 punktiem ir NBA piektais rezultatīvākais basketbolists, turklāt viņa kontā caurmērā arī 6,8 atlēkušās bumbas.

Ņujorkas komanda ar 11 uzvarām 23 mačos Austrumu konferences kopvērtējumā ieņem desmito vietu, kamēr «Grizzlies» ar astoņiem panākumiem ir 11.pozīcijā Rietumos. Abu komandu duelis trešdien notiks «Knicks» laukumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu