«Unics» oficiāli paziņo par līguma izbeigšanu ar Meieru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars / TVNET

Krievijas klubs Kazaņas «Unics» ceturtdien oficiāli paziņoja par līguma izbeigšanu ar Latvijas basketbolistu Mārtiņu Meieru.

Līgums pārtraukts pēc abpusējas vienošanās, vēsta klubs.

Jau pagājušajā nedēļā «Unics» izslēdza Meieru no pieteikuma VTB Vienotajā līgā, bet šonedēļ viņa vārds vairs nebija atrodams arī ULEB Eirokausa pieteikumā, savukārt tagad vienošanās pārtraukta oficiāli.

«Unics» komandai Meiers pievienojās vasarā un Vienotajā līgā šosezon laukumā izgāja tikai divos mačos, kuros vidēji piecu ar pusi minūšu laikā izcēlās ar 2,0 punktiem, kamēr ULEB Eirokausā viņš sešās cīņās laukumā bija vidēji sešas minūtes un 19 sekundes, gūstot 2,0 punktus, savācot 1,2 atlēkušās bumbas un nopelnot 2,3 piezīmes.

Meiers septembrī palīdzēja Latvijas izlasei izcīnīt piekto vietu Eiropas čempionātā, savukārt novembrī viņš nebija valstsvienības rindās divās 2019.gada Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra spēlēs pret Turciju un Zviedriju, kurā izlase guva vienu panākumu.

Iepriekšējās divas sezonas Meiers pavadīja Latvijas komandā «VEF Rīga», šopavasar izcīnot Latvijas čempiona titulu. Aizvadītajā sezonā Meiers Vienotajā līgā vidēji vienā spēlē guva 13,7 punktus un izcīnīja 5,6 atlēkušās bumbas. Savukārt «OlyBet» Latvijas Basketbola līgā Meierim vidēji mačā 12,0 punkti un 6,5 atlēkušās bumbas.

Pirms tam viņš pārstāvēja «Ventspili», bet 2013./2014. gadā vienu sezonu spēlēja arī Vācijas bundeslīgas komandā Veisenfelsas «Mitteldeutscher».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu