Sāpoša ceļgala dēļ nav skaidrības par Porziņģa dalību nākamajā «Knicks» mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Sāpoša ceļgala dēļ nav skaidrības par latviešu zvaigznes Kristapa Porziņģa dalību sestdien gaidāmajā Ņujorkas «Knicks» komandas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā pret Oklahomasitijas «Thunder», kur savu atgriešanos slavenajā «Madison Square Garden» arēnā piedzīvos Karmelo Entonijs.

Kā vēsta ESPN žurnālists Aiens Beglijs, Porziņģis sāpošā ceļgala dēļ laukumā varētu atgriezties kuru katru dienu, tomēr viņa dalība mačā pret «Thunder» nav skaidra.

Porziņģis ceturtdien guva kreisās kājas ceļgala traumu, kā rezultātā nepabeidza spēli, kurā «Knicks» viesos ar rezultātu 111:104 pārspēja Bruklinas «Nets» komandu.

Latvietis pirmajā puslaikā iemeta 13 punktus, bet otrā puslaika trešajā minūtē pēc epizodes aizsardzībā sāka nedaudz pieklibot un prasīja maiņu. Lai gan nebija kontakta ar pretinieku, viņš nevarēja turpināt maču un pats saviem spēkiem devās uz ģērbtuvi, laukumā vairs neatgriežoties.

«Knicks» nākamo maču aizvadīs sestdien, savā laukumā tiekoties ar «Thunder». Pirmo maču Ņujorkā aizvadīs ilggadējais šīs pilsētas komandas līderis Entonijs, kuram ar vienību gan tā arī neizdevās sasniegt augstas virsotnes un pirms sezonas viņš nonāca Oklahomasitijā. Tur viņš kopā ar iepriekšējās sezonas NBA vērtīgāko spēlētāju Raselu Vestbruku un Polu Džordžu radījis draudīgu trio, tomēr «Thunder» nav spējusi attaisnot cerības, jo ar 13 uzvarām 27 spēlēs Rietumu konferences kopvērtējumā tā ieņem tikai astoto pozīciju, lai gan pirms sezonas tai tika prognozēta vieta labāko četriniekā.

Zīmīgi, ka Entonija atgriešanās Ņujorkā pamatīgi likusi uzlēkt arī sestdienas mača biļešu cenām.

Tikmēr «Knicks» ar 15 uzvarām 28 spēlēs atrodas Austrumu konferences astotajā pozīcijā.

Porziņģis šosezon 24 spēlēs vidēji iemetis 25,5 punktus un izcīnījis 6,6 atlēkušās bumbas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu