Timmam trauma liedz doties laukumā pret spēcīgo Madrides «Real»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Latviešu basketbolists Jānis Timma trešdien elkoņa traumas dēļ nedevās laukumā Spānijas augstākās līgas (ACB) mačā, kurā viņa pārstāvētā Vitorijas «Baskonia» savā laukumā ar 69:81 (18:18, 18:15, 19:24, 14:24) piekāpās spēcīgajam Madrides «Real».

Neilgi pirms mača kļuva zināms, ka 25 gadus vecajam Timmam ir problēmas ar elkoni, tāpēc viņš spēlē pret «Real» nevarēs piedalīties. Pagaidām gan vēl nav zināms, cik nopietns ir latvieša savainojums.

Tikmēr cits latvietis Rinalds Mālmanis arī šoreiz «Baskonia» komandas sastāvā netika pieteikts.

«Real» sastāvā šajā mačā 15 punktus iemeta Fabjēns Kozērs, kamēr «Baskonia» labā pa 15 punktiem guva Marselinju Huertašs un Tornike Šengelija, kuram arī desmit atlēkušās bumbas.

Spānijas čempionāta kopvērtējuma galvgalī ar 13 uzvarām 14 spēlēs atrodas Madrides «Real», bet desmit uzvaras ir Barselonas «Lassa», Rolanda Šmita pārstāvētajai Fuenlavradas «Montakit» un iepriekšējās sezonas čempionei «Valencia Basket».

Pirmajam četriniekam ar astoņām uzvarām seko Tenerifes «Iberostar», Anžeja Pasečņika pārstāvētā Grankanārijas «Herbalife» un «Baskonia».

Savukārt Mārtiņa Laksas pārstāvētā Kompostelas «Rio Natura Monbus Obradoiro» ar septiņiem panākumiem ir desmitajā vietā, bet Jāņa Blūma pārstāvētā Saragosas «Tecnyconta» ar četrām uzvarām atrodama 17.pozīcijā starp 18 vienībām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu