«Knicks» grasās parakstīt līgumu ar sava fārmkluba saspēles vadītāju Bērku

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Ņujorkas «Knicks» grasās panākt vienošanos ar savā fārmklubā Atīstības līgā spēlējošo Treju Bērku, vēsta «Yahoo! Sports».

Tiek ziņots, ka šobrīd abu pušu starpā rit nopietnas sarunas. Abas puses parakstus uz līguma varētu likt jau šajā nedēļā.

«Knicks» komandas vadība līdz galam nav apmierināta ar pieredzējušā Džereta Džeka sniegumu, kurš pēdējos mačos nav attaisnojis uz sevi liktās cerības. Tajā pašā laikā pagaidām pamatsaspēles vadītāja vietai vēl neesot gatavs francūzis Franks Nilikinā, kam šī ir debijas sezona NBA.

25 gadus vecais Bērks ir viens no redzamākajiem spēlētājiem Attīstības līgā. Vidēji spēlē viņš gūst 26,6 punktus un veicis 5,4 rezultatīvas piespēles partneriem.

Pagājušā gada oktobrī «Knicks» parakstīja līgumu ar Bērku, bet neilgi pirms sezonas sākuma pārtrauca sadarbību.

2013. gadā Bērku ar 13. numuru NBA draftā izvēlējās Minesotas «Timberwolves», taču līdz šim viņš pasaules spēcīgākajā līgā spēlējis Jūtas «Jazz» un Vašingtonas «Wizards» sastāvā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu