Vairākas NBA komandas vēlas piesaistīt Porziņģa draugu Ernangomesu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Vairākiem Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubiem ir liela interese par Ņujorkas «Knicks» spāņu centra Villija Ernangomesa, kurš ir Kristapa Porziņģa tuvs draugs, iegādi, vēsta laikraksts «The New York Post».

«Knicks» rotācijā šobrīd ir četri centra spēlētāji - Eness Kanters, Kails O'Kvins, Ernangomess un Žoakims Noā, pēdējiem diviem saņemot nelielu spēles laiku.

Patlaban 23 gadus vecais spānis Ernangomess šosezon piedalījies 18 spēlēs, vidēji laukumā pavadot tikai deviņas ar pusi minūtes, kuru laikā viņš guvis vidēji 4,6 punktus spēlē.

Tomēr par viņu lielu interesi izrāda citi klubi, kuri labprāt talantīgo spāņu basketbolistu iemainītu. Konkrēti piedāvājumi gan nav saņemti, taču laikraksts norāda, ka «Knicks» labprātāk maiņas darījumā šķirtos no O'Kvina, kurš pēc šīs sezonas var atteikties no līguma pagarināšanas. Tomēr par viņu interese neesot tik liela.

Gadījumā, ja «Knicks» tomēr izšķirtos par Ernangomesa aizmainīšanu, pretī komanda vēlētos kādu no jaunajiem talantiem, vai atbilstošas izvēles tiesības NBA drafta pirmajā kārtā. Tiesa, jo mazāk Ernangomess spēlēs, jo viņa vērtība spēlētāju tirgū samazināsies.

Ernangomesam šī ir otrā NBA sezona. Pirms tam viņš kopā ar Porziņģi spēlēja Spānijas klubā «Sevilla», kur viņu noskatīja šī brīža «Knicks» prezidents Stīvs Milss, kad savulaik bija devies vērot Porziņģa sniegumu.

Iepriekšējā sezonā Ernangomess piedalījās 72 spēlēs, vidēji laukumā pavadot 18 minūtes un 24 sekundes, gūstot 8,2 punktus spēlē.

NBA klubi šosezon spēlētāju maiņas varēs veikt līdz 8.februārim.

Zīmīgi, ka jau tuvākajā laikā «Knicks» sastāvā varētu notikt arī citas izmaiņas, jo kluba rindas varētu papildināt NBA Attīstības līgas vienības Vestčesteras «Knicks» saspēles vadītājs Trejs Burks, kurš šosezon rāda rezultatīvu sniegumu. Burks jau pirms šīs sezonas piedalījās Ņujorkas «Knicks» treniņnometnē, taču pie līguma netika, pēc tam nokļūstot Vestčesterā.

Piesaistot Burku «Knicks» būs jāatsakās no kāda spēlētāja, jo sastāvā drīkst būt tikai 15 basketbolisti ar līgumiem. «The New York Post» pieļauj iespēju, ka šajā gadījumā neaizsargāto spēlētāju sarakstā varētu tikt iekļauts pieredzējušais Remons Sešenss.

«Knicks» ar 19 uzvarām 40 spēlēs ieņem desmito vietu Austrumu konferencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu