Porziņģis: Slikta sajūta, ka nebijām spējīgi noslēgt maču

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Ņujorkas «Knicks» komandai trešdien bija daudzas iespējas noslēgt Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēli ar uzvaru, tomēr tās netika realizētas, uzskata latviešu zvaigzne Kristaps Porziņģis.

Porziņģis trešdien guva 24 punktus un ar pēdējās sekundes bumbas triecienu grozā no augšas izrāva otro pagarinājumu, kurā viņa pārstāvētā «Knicks» komanda cieta zaudējumu. «Knicks» savā laukumā divu pagarinājumu trillerī ar rezultātu 119:122 (25:26, 27:22, 30:30, 23:27, 7:7, 7:10) piekāpās Čikāgas «Bulls» komandai.

Zīmīgi, ka «Knicks» vienai no līgas lejasgala vienībām piekāpās jau trešo reizi šosezon.

«Slikta sajūta, ka nebijām spējīgi noslēgt maču. Mums bija daudz iespēju, bet sasteidzām lietas, nepieņēmām pareizos lēmumus vai kļūdījāmies metienos. Tomēr domāju, ka aizsardzībā spēlējām par 110%,» pēc dueļa pauda Porziņģis.

Latvietis desmit no saviem punktiem iemeta pirmajā ceturtdaļā, vēl desmit abos pagarinājumos, bet pārējās 36 minūtēs pamatlaika viņš izpildīja vien sešus metienus un guva četrus punktus.

«Otrajā, trešajā un ceturtajā ceturtdaļā es tikai skrēju uz priekšu un atpakaļ. Man jāatrod veids, kā būt labākam, kā būt noderīgākam komandai,» stāstīja latvietis, tomēr uzsvēra, ka daudz labāk viņš var spēlēt arī aizsardzībā. «Spēles beigās jau bija grūti atgūt labu ritmu.»

«Viņi spēlēja atbrīvoti un viņi spēlēja labi,» Porziņģis slavēja pretiniekus, uzsverot, ka arī somu talantam Lauri Markanenam ir iespēja izaugt par lielisku basketbolistu. «Nevaru sagaidīt, kad atkal tiksimies laukumā.»

Līgas debitants Markanens, kurš bieži tiek salīdzināts ar Porziņģi, iemeta astoņus «trejačus» un ar 33 punktiem laboja savu karjeras rezultativitātes rekordu.

«Knicks» aizvadīja 41.maču, līdz ar to sasniedzot sezonas vidu. Ņujorkieši ar 19 uzvarām 41 mačā saglabā desmito vietu Austrumu konferencē, kur «Bulls» ar 15 panākumiem 42 cīņās ieņem 13.pozīciju.

Janvāris «Knicks» komandai būs smagākais un svarīgākais mēnesis sezonā. Turpinājumā tai šomēnes vēl astoņas no desmit spēlēm jāaizvada izbraukumā. Nākamo maču «Knicks» aizvadīs piektdien, kad viesosies pie Minesotas «Timberwolves».

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu