NBA: Iepriekšējā mača otrajā pagarinājumā tiesneši nefiksēja pārkāpumu pret Porziņģi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Pret latviešu zvaigzni Kristapu Porziņģi iepriekšējās Ņujorkas «Knicks» vienības Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē otrajā pagarinājumā kļūdaini netika fiksēts pārkāpums, pēc padziļinātas spēles beigu apskates secinājusi līga.

Porziņģis trešdien guva 24 punktus un ar pēdējās sekundes bumbas triecienu grozā no augšas izrāva otro pagarinājumu, tomēr viņa pārstāvētā «Knicks» komanda savā laukumā divu pagarinājumu trillerī ar rezultātu 119:122 piekāpās Čikāgas «Bulls».

Otrdien «Pēdējo divu minūšu ziņojumā» par šo spēli secināts, ka 44 sekundes pirms otrā pagarinājuma beigām pie rezultāta 116:118 pret Porziņģi kļūdaini netika fiksēts pārkāpums metienā, «Bulls» spēlētājam Krisam Danam aizskarot latvieša roku, kas ietekmēja metienu.

Zīmīgi, ka atskaitē fiksēta vēl viena šāda «Knicks» komandai negatīva epizode - pirmā pagarinājuma beigās cīņā par atlēkušo bumbu pret «Knicks» spēlētāju Kailu O'Kvinu noteikumus pārkāpis Robins Lopess.

Tāpat fiksēts, ka katrai komandai pa reizei tiesneši kļūdaini nav piesprieduši trīs sekunžu pārkāpumu.

Trešdienas spēlē latvietis desmit no saviem punktiem iemeta pirmajā ceturtdaļā, vēl desmit abos pagarinājumos, bet pārējās 36 minūtēs pamatlaika viņš izpildīja vien sešus metienus un guva četrus punktus.

«Knicks» trešdien aizvadīja 41. maču, līdz ar to sasniedzot sezonas vidu. Ņujorkieši ar 19 uzvarām saglabā desmito vietu Austrumu konferencē.

Janvāris «Knicks» komandai ir smagākais un svarīgākais mēnesis sezonā. Turpinājumā tai šomēnes vēl astoņas no desmit spēlēm jāaizvada izbraukumā. Nākamo maču «Knicks» aizvadīs piektdien, kad viesosies pie Minesotas «Timberwolves», kas uzvarējusi pēdējās sešās mājas spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu