«Knicks» no sastāva atskaita saspēles vadītāju Sešensu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Latviešu zvaigznes Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Ņujorkas «Knicks» no sastāva atbrīvoja maz spēlējušo saspēles vadītāju Remonu Sešensu, kurš, visticamāk, tuvākajā laikā tiks aizstāts ar NBA Attīstības līgā lieliski spēlējošo Treju Burku.

Pašlaik 31 gadu vecais Sešenss «Knicks» komandai kā brīvais aģents pievienojās pirms šīs sezonas, bet šosezon aizvadītajās 13 spēlēs viņš vidēji izcēlās ar 3,7 punktiem un 2,1 rezultatīvu piespēli.

Par Sešensa došanos prom no «Knicks» kluba tiek runāts jau kādu laiku. Viņš atlaists, lai atbrīvotu vietu 25 gadus vecajam Burkam, kurš NBA Attīstības līgā šosezon 26 spēlēs caurmērā atzīmējies ar 26,6 punktiem un 5,4 rezultatīvām piespēlēm.

Burks jau pirms šīs sezonas piedalījās Ņujorkas «Knicks» treniņnometnē, taču pie līguma netika, pēc tam nokļūstot komandas fārmklubā Vestčesteras «Knicks».

Burks savas NBA karjeras laikā pārstāvējis arī Jūtas «Jazz» un Vašingtonas «Wizards» komandas, turklāt 2013.gadā tika draftēts ar augsto devīto numuru. Viņš savā karjerā vidēji iemetis cienījamus 10,6 punktus, tomēr viena no šī basketbolista vājākajām vietām ir spēle aizsardzībā.

«Knicks» ar 19 uzvarām 42 spēlēs ieņem desmito vietu Austrumu konferencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu