Bertāns iemet sešus tālmetienus «Nuggets» grozā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Teicamu precizitāti Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionāta spēlē pagājušajā naktī demonstrēja Latvijas snaiperis Dāvis Bertāns, kurš palīdzēja Sanantonio «Spurs» komandai ar 112:80 savu skatītāju priekšā sakaut Denveras «Nuggets» vienību.

25 gadus vecais Bertāns laukumā pavadīja 23 minūtes, kuru laikā realizēja sešus no septiņiem tālmetieniem, bet vienīgais viņa izpildītais divpunktu metiens netrāpīja grozā. Kopā Bertāns guva 18 punktus, kļūstot par otro rezultatīvāko spēlētāju «Spurs» rindās.

Viņš savāca arī vienu atlēkušo bumbu, veica vienu rezultatīvu piespēli un vienu reizi pārkāpa noteikumus. Kamēr Bertāns bija laukumā, Sanantonio komanda iemeta par 25 punktiem vairāk nekā sāncenši. Tas bija labākais rādītājs starp visiem mača dalībniekiem.

Vēl «Spurs» labā 19 punktus iemeta un astoņas atlēkušās bumbas savāca Kavai Lenadrs, bet Lemarkuss Oldridžs pievienoja 15 punktus.

Tikmēr «Nuggets» sastāvā 23 punktus guva, deviņas bumbas zem groziem izcīnīja un septiņas rezultatīvas piespēles izpildīja Nikola Jokičs.

Grega Popoviča vadītā «Spurs» vienība pēdējos deviņos mačos izcīnījusi piecas uzvaras. Kopš 28. decembra spēles ar Kristapa Porziņģa pārstāvēto Ņujorkas «Knicks» komandu tā vienu spēli uzvarējusi, bet jau nākamajā cietusi neveiksmi. Uzvaras mijušās ar zaudējumiem.

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā «Spurs» ar 29 panākumiem un 15 neveiksmēm ir trešajā vietā.

Bertāns šosezon vidēji mačā iemetis 5,3 punktus un savācis 1,9 atlēkušās bumbas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu