NBA leģenda Rodmens aizturēts par braukšanu dzērumā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Pieckārtējs Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempions Deniss Rodmens aizturēts par braukšanu dzērumā.

Pašlaik 56 gadus vecais Rodmens sestdienas vakarā tika apturēts Losandželosas ielās par satiksmes noteikumu pārkāpumu, bet pēc tam bijušais basketbolists nespēja iziet policijas veikto pārbaudi, lai noskaidrotu, vai viņš ir skaidrā.

Pēcāk Rodmens tika nogādāts policijas iecirknī, kur nespēja izturēt arī alkometra testu. Basketbolists turpat pavadīja visu nakti, bet pēc sadarbošanās ar policiju tik atbrīvots svētdien pēc sešiem no rīta.

«Deniss notikušo uztver ļoti nopietni un spers nepieciešamos soļus, lai tiktu galā ar savām problēmām,» norādījis Rodmena advokāts Pols Mejers.

Rodmenam šis nav pirmais šāda veida gadījums. 1999.gadā viņš atzina savu vainu automašīnas vadīšanā apreibinošo vielu ietekmē.

Rodmens trīs reizes par NBA čempionu kļuva kopā ar Čikāgas «Bulls» komandu, bet divas reizes viņš to paveica arī ar Detroitas «Pistons». Tāpat viņš karjeras laikā pārstāvēja arī Sanantonio «Spurs», Losandželosas «Lakers» un Dalasas «Mavericks».

2011.gadā Rodmens tika uzņemts NBA Slavas zālē.

Pēdējā laikā Rodmens plašsaziņas līdzekļu uzmanības lokā nonācis pēc vairākkārtējas viesošanās Ziemeļkorejā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu