Dāvis Bertāns sāk sadarbību ar aizsargekipējuma ražotāju no Latvijas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Sanantonio «Spurs» spēlētājs Dāvis Bertāns noslēdzis vairāku gadu sadarbības līgumu ar basketbola aizsargekipējuma ražotāju «Blindsave». Līgums paredz, ka turpmāk viņš NBA spēlēs un treniņos izmantos Latvijā ražoto «Blindsave» aizsargekipējumu un kompresijas apģērbu.

Līdz ar līguma noslēgšanu Bertāns dos tiesības uzņēmumam izmantot savu vārdu un tēlu komunikācijai ar sabiedrību.

«Ar «Blindsave» produktiem jau spēlēju Latvijas izlases sastāvā aizvadītajā Eiropas čempionātā. Ņemot vērā, cik dinamisks un atlētisks pēdējos gados ir kļuvis basketbols, it īpaši NBA, man ir svarīgi spēlēs un treniņos lietot ekipējumu, kas pasargā no dažāda veida triecieniem un ļauj spēlēt brīvi. Tādēļ esmu ļoti priecīgs par sadarbību ar «Blindsave», jo šo ekipējumu jau esmu pārbaudījis kaujas apstākļos un tas ir lielisks,» atzīst Bertāns.

Līgums ir noslēgts uz vairākiem gadiem, turklāt tas arī paredz Bertāna īpašā dizaina izstrādi kādam no «Blindsave» produktiem.

«Blindsave» vadītājs Andis Blinds atzīst, ka sadarbība ar Dāvi Bertānu uzņēmumam ir ļoti svarīga, turklāt viņš ir kļuvis par pirmo spēlētāju, ar kuru noslēgts šāda veida sadarbības līgums: «Dāvis ir talantīgs spēlētājs, tādēļ esam gandarīti, ka mums ir izdevies vienoties par sadarbību ar Dāvi, kurš pasaules spēcīgākajā līgā tagad spēlēs ar Latvijā ražoto «Blindsave» aizsargekipējumu. Ļoti ceru, ka tas palīdzēs Dāvim nostiprināties NBA un parādīt tajā savu labāko sniegumu, bet mums kļūt atpazīstamākiem ASV basketbola tirgū.»

«Blindsave» pagājušajā Eiropas čempionātā atbalstīja vīriešu un sieviešu nacionālās izlases, kā arī 3x3 basketbola izlasi, nodrošinot spēlētājus ar nepieciešamo ekipējumu.

Visi «Blindsave» produkti ir radīti un ražoti Latvijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu