Mediji: «Knicks» lūko iespējas atbrīvoties no dārgā Noā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Latvieša Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Ņujorkas «Knicks» lūko iespējas atbrīvoties no franču centra spēlētāja Žoakima Noā, vēsta «Yahoo Sports» žurnālists Šems Karanija.

«Knicks» ar 32 gadus veco basketbolistu ir līgums līdz 2020.gadam. Aizpērn abas puses noslēdza četru gadu līgumu par 72 miljoniem ASV dolāru (58 miljoniem eiro).

«Avoti: Pēc pagājušajā nedēļā treniņos notikušā mutiskā konflikta starp Noā un treneris Džefu Hornačeku «Knicks» meklē iespējas kā atbrīvoties no Noā,» tviterī raksta Karanija.

Noā pirms piektdienas mača personīgu iemeslu dēļ pameta «Knicks» komanda un vēl nav atgriezies treniņos. Kā raksta ESPN basketbola apskatnieks Aiens Beglijs, francūzis, visticamāk, nepalīdzēs arī otrdienas mačā pret Bruklinas «Nets».

«Noā nav kopā ar komandu un gaida «Knicks» norādījumus par turpmākajiem soļiem. Nav bijušas sarunas par izpirkuma summu līgumam,» raksta Beglijs, arī atsaucoties uz anonīmiem avotiem.

Savukārt Hornačeks paudis, ka Noā varētu atgriezties šajā nedēļā, plašākus komentārus par komandas un basketbolista komunikāciju nesniedzot.

Noā novembrī beidzās 20 spēļu diskvalifikācija, kuru basketbolists saņēma par aizliegto vielu lietošanu, tādējādi «Knicks» komandai vajadzēja atbrīvot vienu vietu sastāvā. Ņujorkas komanda šķīrās no lietuvieša Mindauga Kuzminska, kurš tagad karjeru turpina Daira Bertāna pārstāvētajā Itālijas klubā Milānas «EA7 Emporio Armani».

Pēc atgriešanās sastāvā 2013./2014.gada sezonas NBA labākais aizsardzības spēlētājs Noā gan nav ticis pie ievērojama spēles laika. No septiņiem nospēlētājiem mačiem visvairāk viņš tika spēlēt 30.decembrī, kad 13 minūtes sameta četrus punktus un izcīnīja četras atlēkušās bumbas.

«Knicks» ar 22 uzvarām 50 spēlēs Austrumu konferences kopvērtējumā šobrīd ieņem desmito vietu. Pēc salīdzinoši veiksmīga sezonas ievada Ņujorkas vienība jau pusotru mēnesi nav spējusi uzvarēt divos mačos pēc kārtas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu